Milé maminky, slyšely jste, že v těhotenství byste se měly vyvarovat určitých filmů a knížek? Já jsem zatížená na četbu detektivek a thrilerů, a jak doma tak i v práci mi to dost rozmlouvají, že to prý můże ovlivnit psychiku miminka, stejné to je prý i s filmy. .. Co si o tom myslíte?
Ale prdlajs 😀
Jojo, z miminka bude masový vrah.
Žrát jen suché rohlíky, pít jen těhotenský čaj, sledovat výhradně pohádky a nejlépe nevycházet ani z domu, protože na ulicích číhá stres. Nebo ještě líp. Zalézt do nějaké kryokomory a nechat se rozmrazit až v den termínu. Co ti lidi všechno nevymyslí.. 😅
😀 Tak tohle jsem ještě neslyšela. Co ty lidi ještě nevymyslí 😀
Asi kdyz byste nebyla "trenovana" a kazda stranka detektivky by vam zvedla tlak o 300% pak je rozumne se nad tim zamyslet. Jestli to mate rada a spis nez desi vas ro tesi tak je blbost zamyslet se nad tim jestli se nad tim zamyslet 😉
Ja treba bzdu mit obe deti zatizene stresem z maturity nebo statnic. To se taky silne nedoporucuje z milionu duvodu...na tom prvnim neshledavam zadne vady tim zpusobene. Uvidime co to udela s druhym :D
Ja teda nectu,ale mela jsem vzdy rada krimi,psychothrilllery a horory (filmy).A je fakt,ze v tehu jsem na to prestala koukat - ja si myslim,ze to napeti,leknuti atd. je pro mimi neprijemne.Netvrdim,ze bych z toho hned potratila nebo tak neco,to zas ne.Ale u knizky bych se toho nebala.
Co to je zase za ptákovinu? Koukám, že zdraví rozum populaci opouští mílovými kroky.
podle me je ten dotaz vtip, to přeci nikdo nemůže myslet vážně toto...
Já teda nevím jak vy, ale momentálně jsou pro mě pohádky velice stresující, resp. nenáročné filmy. NEdávno jsem probrečela celý Sex ve městě 😀 a lekavé filmy typu detektivky, horory a thrillery jsem dříve milovala, ale teď na ně jaksi nemám náladu ☹
Musím říct, že dotaz mě upřímně pobavil. Pokud to tazatelka myslela opravdu vážně, tak se opravdu omlouvám🙂
No vzhledem k tomu, že jsem na FB byla ve skupině, kde se budoucí maminky ptali, zda jako těhotné mohou česnečku, či majoránku, nepřekvapuje mě bohužel ani dotaz tohoto ražení. Milá zlatá, pokud si opravdu myslíte, že Vás to může ovlivnit, pak bude někde chyba, ale v břiše, to nebude.
Ano, nedívejte se na americké filmy kde je porod, protože takto to fakt nevypadá - ať pak nejste překvapená 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Blbost...