Včera jsem si koupila maliník, abych se dala do pití... nikdy před tím jsem to neviděla. Není to pytlíkový čaj, ale "sypaný". Když jsem otevřela krabici, dost jsem se zděsila - není to žádný sypký čaj, ale taková hmota co drží pohromadě, připomíná mi to čaj, ve kterém se usídlil hmyz (moli nebo jiná havěť) a tím jak tam sídlí a produkují něco jako pavučiny, tak ten čaj drží pohromadě. Vypadá to dost nechutně, ale v lékárně mi řekli že prej je to normální. Taky váš maliník vypadá takhle? Na krabici je dále napsáno, že se má dát do šálku 2 čajové lžičky, ale když tou lžičkou čaj naberu, mám na lžičce 5cm vysokej kopec, tak nevím, kolik je tedy dávkování ☹
ja piju od megafyt-caj z listu maliniku porcovany ako klasicky caj stoji 39kc mozno skus ten,kupujem ho v lekarne,myslim ze se ti bude lepe pit 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@brigule ano, takhle maliník opravdu vypadá 😉 já jsem to vždy lžičkou "ukrojila" do malého kopečku a bylo, žádný problém.