Magnesii lactici. Máte zkušenost?

annoonniimm
30. čer 2022

Zdravím, prosím vás máte někdo s Magnesii lactici zkušenosti? Dostala jsem ho na gyndě měla jsem bolesti břicha s občasným tvrdnutím a mám ho brát 2-2-2 není to moc? Slyšela jsem, že zabraňuje kontrakcím a oddaluje porod. Jsem 26tt Díky

j.a.n.i
30. čer 2022

@annoonniimm Tak ve 26 tydnu snad porodit nepotrebujes, ne? A jinak to neni moc, jen z toho muzes mit prujem.

hezz17
30. čer 2022

Dava se i 2-2-2-2 tzn 4g denne. Pripadne infuze a tam je 8g. Takze 3g uplne v pohode

elesse
30. čer 2022

Taky beru 4-6 denne, tem 6 se snazim vyhnout presne kvuli popsanym potizim. Ale nic vic to neudela…

zuzaaaaa
30. čer 2022

Ke konci vysadis a bude to dobry. Ja ho beru normalne kdyz nejsem tehu. Levný a účinný.

lenerka1
30. čer 2022

Poohlídla bych se po lépe vstřebatelné formě (bisglycinát, malát - netřeba jich brát tolik a nemají tak projímavý účinek), klidně střídat více forem např. ráno malát, v poledne ten laktát a večer bisglycinát. Je dobré se podívat/zeptat lékaře, kolik čistého (elementárního) hořčíku do sebe tabletami máte dostat (obvykle to bývá kolem 300mg) a pak si to namíchat podle sebe.

chlapecektehu
1. črc 2022

@annoonniimm není to moc měla jsem stejné dávkování jako ty. Dostala jsem ho na pohotovosti protože mi tvrdlo břicho a měla jsem hraniční hodnoty zkráceného čípku. Po tomhle magnesiu mi dorostl na krásných 5 cm v 2,5cm. A na konec jsem rodila vyvolávaně v 39+5

j.a.n.i
1. črc 2022

@zuzaaaaa Jojo, ja taky... A obcas potěší i ty vedlejší ucinky 🙂

anickaaa28
1. črc 2022

Brala jsem ho celou dobu 3x2 a musím říct že co mi napsala dr magnosolv, tak je to lepší.Zkus se pak zeptat.

arkapo
1. črc 2022

Asi před dvěma týdny mi hodně začalo tvrdnout břicho. Mám užívat Magnosolv 1-0-1, kdyby tvrdlo hodně, tak můžu i 1-1-1. Takto jsem brala jen tři dny. Teď je to mnohem lepší, tak užívám jen jednou denně. Nežádoucí účinek je pro mě žádoucí, protože normálně mívám problém s vyprazdňováním, natož v těhotenství 😉

adussandrus
3. črc 2022

@annoonniimm nedávno jsem ležela v nemocnici jsem ve 20 tt a měla jsem ze začátku taky 2-2-2 a jeden den do toho ještě kapacku magnesia..tak myslím že při daných potížích je to akorát..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru