Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat jestli jste náhodou neslyšely někde, zda má vliv na vývoj plodu, když se budoucí maminka leká, nebo občas hodně vyděsí ??? 🙂
Snad to není úplně hloupá otázka ale mám trochu strach.. jsem docela hodně lekavá ale hlavně mě občas hodně vyděsí malá dcera. Leknu se, že třeba spadne nebo v noci, když si rozsvítí lampu a já se zrovna probudím a leknu se ,že mi spadne z postele.
Někdy mám strach, jestli tím třeba nemůžu nějak ublížit miminku, které možná čekám. Takže se jedná o úplný začátek těhotenství.
Děkuji za každý názor.
Mějte se krásně.
Neboj, žádné obyčejné BAF neuškodí. To bys musela mít třeba vadu srdce a vyděsit se až by to s tebou kleplo.
Těžko se za 9 měsíců vyhneš leknutí 🙂 Ale je fakt, že teď před pár dny spadl ze stěny obraz a to jsem se fakt tak leknula, že mě začalo bolet břicho. Ale to je spíš psychické.
Ahoj holky, oživuji diskusi - dneska jsem se moc lekla, protože jsme nabrali autem nečekaně ovci, která byla mimo ohradu a vběhla do silnice.. začal mě bolet podbřišek a mám strach, jsem 12 tt :(.
mě máma vždy říkala, že, když se leknu a popadnu za břicho, tak je zle. Sousedčín syn si přiskřípl ruku do dveří, ona se tak lekla, až se právě chytla za břicho a malý se narodil bez dlaně, přitom právě tu si její syn přiskřípl do dveří...náhoda? ...
Já jsem se leknutí a takových těch šoků vždy vyhýbala. Ale při slévání špaget jsem si trošku popálila břicho a malý má na tom samé místě flíček jako by od komára. A to už od narození. Já na to věřím.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
🙂 určitě ne. vzpomeň na zážitky z prvního těhotenství.