Milé maminky, měla bych na Vás takovou otázku, která buď vyvrátí nebo potvrdí mojí teorii. Mám takovou zkušenost, že když se má někomu narodit chlapeček, tak se // na těhotenském testu objeví později než když čeká holčičku. Takže otázky na Vás: Když jste čekaly holčičku, byly // vidět hned první den po vynechání menstruace a pokud jste čekaly chlapečka, byl výsledek testu první den po vynechází negativní a // se objevily až někdy později?
Děkuji za odpovědi.
U obou kluků byly // hned v den vynechání MS 😉
Hned první den, co měla dorazit MS a nedorazila, tak // a máme kluka.
Takže teorie nepotrvzena 😀
Já čekala chlapečka a test byl pozitivní už tři dny před vynecháním. A druhá čárka na něm byla hodně silná 🙂
Tak to nevím, ale u prvního synka sem měla dvě čárky až více dní po meškané MS a u nynějšího synka sem měla dokonce týden před očekávanou MS! Spíš záleží na druhu testu, jeho citlivosti a hlavně kdy byla ovulace...
když jsem byla těhotná poprvé, tak první den po vynechání MS byl na testu "duch" - narodila se holčička. teď první den po vynechání MS byla ukázková dálnice, ale pohlaví budeme vědět až po narození (chceme opět překvápko) 😀
Mě test vyšel hodně pozdě, už jsem tomu nevěřila a čekám holku 😉
Pozitivní test mi vyšel v den (ne)očekávané menstruace a čekáme chlapečka🙂
u mě to bylo naopak, u kluků okamžitě v den vynechání // a u holky týden po vynechání vylezly po 3 minutách a testovací slabá.
první byla holčička a to jsem čekala skoro týden na pořádnou čárku, první den byl hodně slabý duch a to jsem v tu chvíli byla ještě přesvědčená, že tam nic není. Teď čekáme chlapečka a čárka byla celkem pěkná už den před vynechanou MS, den po už byla silná. Takže přesně naopak.
já měla test pozitivní 3 dny před MS (8DPO) a mám chlapečka 🙂
Taky pozděj // a holka..
já testovala v den očekávané MS a máme holčičku 🙂
Odhadnout určitě ano, na 50% holka a na 50% kluk🙂
Test pozitivní u obou kluků 4 dny před očekávanou ms. Kamarádka má 2 holky a u obou měla pozitivní test až pár dní po očekávané ms. 🙂
U obou kluků jsem test děla den po vynechání a čárky byly naprosto jednoznačné 😉
u prvního těhotenství - 27DC duch na testu a byl to kluk
u druhého těhotenství - 25DC na testu dálnice a jsou to dvojčata, pohlaví shodné a zatím neznámé 🙂
časné výrazně pozitivní testy bývají právě u dvojčat, a to libovolného pohlaví - popravdě jsem pak u doktora moc překvapená nebyla, když jsme našli druhé srdíčko.
Na stránkách gynwebu jsem zrovna včera četla že "hCG hodnoty jsou vyšší u žen, které čekají holčičku, než u žen čekající chlapce" takže možná něco na té tvé teorii být může. Článek má název : Vše, co potřebujete vědět o hCG .
Chlapeček, pozitivní test v den vynechané MS 🙂
Já čekala pokaždé holčičky a pozitivní testík už před vynechámím MS.
Člověče, tak to jsem zvědavá 🙂 já zatím pohlaví nevím, ale přesně jak píšeš, udělala jsem si test, který vyšel "negativní" a za týden jsem nedostala menses a hned vyšel pozitivní .. takže jestli čekám chlapečka, tak uvidím 🙂
pokaždé holky a jasně pozitivní už před vynechanou MS 🙂
u mě 2x nastejno...2x jakoby MS přišla, spíše špinění, třetí den nic a na testu slabá druhá čárka 😉
tak tohle je podle mně uplná blbost, záleží přece na ovulce ... nicméně mi se duch ukázal 3 dny po očekávané MS ( jinak cyklus pravidelný) - čekáme chlapečka
u holky duch na testu poprvé 11DPO, u kluka 10DPO, čárky u obou sílily přibližně stejně rychle
Ja testovala 3dny pred ocekavanou MS,dve pekne carky a mame kluka.
První holčička - // den po zmeškané MS, druhá holčička a // dva dny před plánovanou MS 😉 kluka ještě nemáme, to dám vědět za pár let 🙂
vzhledem k tomu, že jsem testovala vždy až v den očekávané MS, tak nevím, jestli by byly čárky džív, ale u obou synů jsem měla ukázkové dálnice v den očekávané MS
Já mám chlapečka a testovala jsem už 3 dny před oček. MS, měla jsem nepřehlédnutelného ducha, ale dálnice to zdaleka nebyly. Asi týden se to udržovalo v tomhle stavu (pořád jsem čekala na ty slavné dálnice) a pořádné // byly až tak za 10 dní 🙂
já mám 3 kluky a u všech test byl dělaný 2-3 dny před MS a vždy už pozitivní 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tak o tomhle jsem neslyšela, nicméně naše malá se mi ukázala den před vynechanou ms 😉