Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás má zkušenosti s lízátky na nevolnost (GraviPop), jestli opravdu pomáhají a jaký je jejich efekt? Předem děkuji za odpovědi. 🍀
@lori1097 Mně pomáhala, měla jsem je v prvním trimestru po všech kabelkách. Určitě se vyplatí je zkusit, stojí pár korun. Je v nich zázvor, který pomáhá proti nevolnostem.
Mě tohle nepomohlo. A co nejvíce pomahalo byla zmrzlina takže jsme vždy měli v mrazaku zásoby 😍😀
Ja po nich blila
Pomohly mi. Ale to je individuální, někomu to halt nesedne, ale tak není problém je zkusit. Investice pár korun, nad drahými preparáty bych asi bedovala, ale nad lízátky... Přinejhorším se dají sežrat po porodu, jsou to proste lízátka se zázvorovou příchutí.
@lachtanice86 dobře děkuju za odpovědi, aspoň tedy vím že si je kupovat nemám 😉
@lori1097 jsem diabetička, takže lízátka nemohu. Když mi bylo zle, tak u mne fungoval antimetil.
@lori1097 nepomohly ☺️Ono teda nepomohlo vubec nic😂
mne nepomahali, skor ma z nich navalovalo este viac, lebo boli priserne sladke.. ale citala som na ne aj kladne recenzie a nutno zmienit, ze mne nepomaha od nevolnosti v tehotenstve ani ked mi narvu degan do zily 😀 skus a uvidis 🙂
Me nepomohlo nic a lizatka uz vubec. Jen cekat az sem se přehoupla do 4. Měsíce těhotenství a nevolnosti zmizely. Do te doby utrpení. 😩
Mně pomáhala po dobu lízání, hned po dolízání mi bylo ihned zase zle. Ale líp mi bylo i po dobu jídla a pitívody, tak dost zbytečná investice...
@michaelarousova umím si to představit
@kevi1 degan ti vůbec nepomohl? Já dostávala v nemocnici do žíly teda torecan, pak doma i v cipkach, a blila jsem pak jen cca dvakrát denně 😄 takže vlastně super, pomohl nejvíc 😄 jen jsem po něm teda byla úplně mimo a furt jsem spala, v nemocnici mi ho dávali s glukozou a to jsem zas spát nemohla a bušilo mi strašně srdce 🙄
@jako_mala_holka no praveze on mi sice pomohol ze som trebars 2 hodiny potom nezvracal, ale bola som priserne otapena, tocila sa mi hlava, vzdy 2 dni som bola z neho mimo.. a efekt mal tak max 2 hodiny, to som zase blila znovu. Torecan mi vobec nepomahal, ale tento rok maju aj cipky vypadok, takze keby mi pomahal som v riti 🤣
Jako za zkousku nic nedas, ale je to jenom takove placebo. Me nijak extra nepomahaly.
U prvních dvou mi celkem pomáhala, i třetího to spíš zhoršovala. Nezbývá než to zkusit a udělat si vlastní zkušenost.
@kevi1 no jezismarja 😅
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mně nevolnosti spíš zhoršovaly, asi hlavně tím, že mi vadilo mít takhle něco v puse, okamžitě jsem se davila... Osobně bych je nedoporučila, i když jsem na začátku nějaké vycucat dokázala, tak mi neulevilo... Ale první 3-4 měsíce mi nezabiralo nic, jen čípky od dr, Torecan