Ahoj
Mam taky problem som v 5tt ale chytila ma nadcha hrdlo.. a bolest hlavy.m neviete ci by sa dalinzobrat nejake lieky na to ? Ako tehotna ake mozem okrem cajov a vitaminiv lebo to mi na hlavu nepomaha. Dakujem
Ahoj, jsem farmaceut: na horečku jak již bylo psáno, paracetamol (Panadol, Paralen, aj.), v 1.trim. lze i kys.acetylsalicylovou, tj. Acylpyrin, ten na případnou horečku zabírá jednorázově určitě lépe. Jinak na bolesti v krku bez problémů Septilen (dříve Septisan). Dobré jsou i pastilky s lišejníkem (Dr.Müller, Isla Moos, aj.) a taky s propolisem. Na vypocení lipový čaj 🙂 taky jsem to řešila, syn měl skoro měsíc zánět nosohltanu, chytla jsem to od něj a táhlo se to dlouho, ale výše zmíněné pomohlo 😀 snad jsem pomohla 😄
Dakujem velmi pekne skusim a dufam ze pomoze 🙂
Kdyby nepomohlo,tak za doktorem.Napise penicilin,který jediný
Z antibiotik můžeš v těhotenství. Já na tom byla bídně.V těhotenství 3x antibiotika,ale malý je naštěstí v pořádku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Urcite muzes paralen,paracetamol.Salvej na krk radeji ne a z vitaminu vse(radeji precist letak)No a nejlepsi je asi spanek.Neboj ja chytla chripajznu s horeckou a vse bylo s mimcem vporadku.Druhy den jsem radeji sla na CRP test,ale na antibiotika to nebylo.