😨 Je možné brát Lexaurin na úzkost v těhotenství? Máte s tím někdo zkušenost? 😨
Tak to opravdu ne... Benzodiazepiny jsou pěkný svinstvo....
spark moje kámoška měla depky opravdu hrozné a pod lékařským dohledem!!!! něco užívala ,něco slabšího a ted má krásnýho klučíka ,ale sama si určitě nic neordinuj,jak píše terky je to opravdu svinstvo ..
Myslela jsem,že až konečně po té dlouhé cestě otěhotním,tak mi bude dobře a moc neni. 😒
ahoj spark,
já bych neriskovala 😖
Spark,
mazej k spychiatrovi,ten Ti nastaví léčbu,jak potřebuješ.Určitě bych to neléčila doma na koleně Lexaurinem = on je pěkné svinstvo i pro netěhotnou...když pominu,že je vysoce a strašně rychle návykový a musíš si pak dávku neustále zvyšovat...
Doporucuju zeptat se lekarnice na Rodine. Minimalne. Ale jestli mas psychicke problemy, zajdi k odbornikovi. Nejde uz jen o Tebe, ale i o Tvoje dite. V sestinedeli se to muze zhorsit, takova laktacni psychoza je masakr.
Maminky, můžu obnovit diskusi? Máte někdo zkušenost s lexaurin na začátku těhotenství? Trpím uzkostnou poruchou, díky zjištěnému tehu jsem vysadila AD, protože mám strach o miminko, ale ty stavy jsou někdy neúnosné.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
nejlepší by bylo pro tebe se zeptat rovnou lékaře .. 😉 něco se v těhu určo brát může ..