Ahoj holky
Dnes sem skončila na pohotovosti. Mám nějakou alergickou reakci, ale bohužel nevím na co. Pan doktor mi na všechno řekl, že neví. Předepsal mi Xyzal, ale ten v lékárně neměly takže sem dostala něco podobného (přikládám na fotce). Sem v 7. týdnu těhotenství a bohužel doktor si nebyl jistý jestli tyto léky můžu. Nemáte některá zkušenost?
Já jsem v těhu taky dostala Xyzal,na kožním.Sice jsem ho nebrala,ale MUDr.tenkrát říkala,že v poho.
Díky za rady 🙂 první prášek sem si vzala tak snad to zabere a mimi bude v pohodě
Dobry den, 31.8 jsem byla na bezne prohlidce a byla mi zjistena vysoka sliznice. Dostala jsem vyvolavacku a menstruace prisla 14.9. Dale pak 10.10 jsem mela na spodnim pradle hnedy vytok, ktery trval celkem 3 dny. Menstruaci mam nepravidelnou, takze nevim co to mohlo byt.. Dnes me zacli bolet pradavky, jsem par dni nastvana... Myslite ze si mam udelat test nebo menstruace prijde?
@kosticka12 tak testem asi nic nezkazís..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je to totéž co Xyzal. Není dostatek údajů o uzivani v tehotenstvi, ale u zvirat žádný poškození plodu nebylo..Já bych to brala,pokud to potrebujes,nedá se nic delat 😉