Chci se zeptat, letěla jste některá na dovolenou v těhotenství? A bylo vše v pořádku nebo naopak? Prosím, podělte se…Máme letět na Kypr, 3 hodiny let, když poletíme budu začínat 13.týden a když bychom letěli z Kypru zpět budu v 15.týdnu. Paní doktorka mi let nedoporučuje nebo spíše zakazuje. Je to risk, tlaky v letadle, změna počasí. Co vy na to? Prosím, poraďte…
Si delas…..😀 Prosimte let a neres to, co cekas, ze se tu dozvis dneska?
@milujicimaminka89 JA byt VAmi,tak se zavru doma,nikam nechodim a mate po stresu 😝
@milujicimaminka89 a teď jsi kolikátý TT?
@milujicimaminka89 proč to zakládáš znova? Sešlo se ti tady myslím dost názorů, že po těch tvých nezdarech v těhotenství by to někdo neriskoval a já jsem jedna z nich. Kdyby to bylo opravdu vymodlené dítě ,tak si tu dovolenou odpustím, protože nikdy nevíš. Syna pošlu s taťkou a s babičkou. Pamatuji si tě 😄. Ale tak je to tvoje volba...
@ileni Teď jsem 8+3 týden.
@milujicimaminka89 ked tam chces ist tak chod. Nepotrebujes zvolenie od mamiciek z modreho konika. Si snad svojpravna 🙄
@milujicimaminka89 jestli chceš letět, tak leť. Však se rozhoduješ sama za sebe.
@milujicimaminka89 já letěla ve 26tt do Řecka a všechno v pohodě jak let tak teplotní rozdíl dokonce mi tam bylo lip než tady v ČR dovolenou jsem si paradne užila
@milujicimaminka89 takže jsi na samém začátku...tvoje Dr. Tvůj stav zná nejlépe. Asi by bylo dobré napsat pro uživatelky,které nebyly u tvého minulého dotazu, z jakého důvodu, ti lékařka cestu nedoporučuje. To je totiž docela podstatné.
Původně jsem ti chtěla napsat, že obecně by cesty letadlem měly být v pohodě. Cestovala jsem v obou těhotenstvích velmi často od raného stádia až do posledních týdnů, kdy to aerolinky dovolí. Ale když píšeš, že ti to lékařka nedoporučuje a podle příspěvků výše máš takovou historii, pak bych dala na názor lékařky. Proč nemáš v její názor důvěru?
@milujicimaminka89 já letěla v prvním trimestru dvakrát a vše v pohodě. Malý se narodil zdravý a miluje cestování jako já. Pokud nemáš žádné potíže v těhotenství tak nevidím problém. Záleží na Tobě jak se rozhodneš.
Taky jsem letěla v těhotenství asi 3x. Ale neměla jsem žádné zdravotní problémy. Vím akorát, že aerolinky vyžadují potvrzení od lékaře ve 3.trimestru, aby vůbec těhotnou pustili na palubu.
@milujicimaminka89 Letět, když máš rizikové?! Být zdravá, nevidím v tom problém. Ale ty máš rizikové. Máš dvě možnosti - letět a neletět. Ano, o mimi můžeš přijít i tady, ale to neznamená, že bys měla vyhledávat riziko. Já občas žasnu, na co se lidi - nebo spíše ženské ptají, hlavně v těhotenství, místo toho, aby použily selský rozum.
@ileni tak já jsem taky po IVF a ze začátku jsem těhotenství měla taky rizikové proto jsme s dovolenou čekaly až když mi doktor dá zelenou
Takže asi
@milujicimaminka89 bych tu dovolenou odložila 🙏🏻
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Už si tu diskuzi měla, ne? Tak bych si ji přečetla znovu 😅