Ahoj holky, chci se zeptat zda je tady nekdo,kdo si v těhotenství lakuje/lakoval a odlakovává nehty. Momentálně jsem narazila na internetu, ze to neni moc dobre, tak chci vedet i jine nazory . 🙃😫
Já též.
Lakovala jsem si nehty, barvila vlasy. Taky jsem jedla tatarák, plísnovej sýr a občas si dala na trávení pivo 🙂 žiju já i děti... Ženský nepřehánějte to 🙂
@anetka1701 presne to same.😝
Ja jsem si nehty nelakovala, vlasy nebarvila, kafe ani nic co se nedoporucuje jsem nejedla. Hodne jsem se o mimi bala.... to je na kazdem, jak si to v hlave srovna.
A v čem by to nemělo být dobré? 😨 Jako pokud se teda u toho nepopíjí odlakovač nebo tak něco..
To je prave to, zeny, ze dokud se Vam neco takoveho neprihodi, nemate z toho obavy nebo to dokonce povazujete za nesmysl.
Ano, lakovala jsem si nehty, vlasy si nebarvím obecně 😀 Jedla jsem sushi a čínské nudle, protože to jediné jsem v sobě první tři měsíce udržela. Sklenička piva po obědě se od sedmého měsíce stala nutností kvůli trávení.
mně i doktorka na kontrole pochválila pěkně udělané nehty 😉 A taky se ptala, jestli mám barvu vlasů přírodní, nebo se barvím (ale to nesouviselo se zdravotním stavem), takže myslím, že kdyby v lakování nebo barvení bylo nějak riziko, tak by neachala, ale spíš by mě na to upozornila 😎 😉
@smudlinka24 Jasně a když se náhodou něco přihodí, tak to určitě bylo z těch nehtů nebo kafe, co?
Já jsem se chemikáliím všeho druhu snažila vyhýbat.
Nehty i vlasy v pohodě, v tom nevidím problém. Stravu jsem hlídala, to, že ze lecčeho můžeš chytit lysteriozu/toxoplasmozu je realita, takže toho jsem se bála. A to, že někdo jedl v těhotenství syrový maso a nic mu nebylo, pro mě není argument.
Lakovala jsem si nehty,barvila vlasy.Občas jsem si dala skleničku piva či vína.Tatarák jsem měla taky.Děti mám zdravé.Můj názor je ten,že pokud je to s mírou,tak se může cokoliv na co máš chuť.Co se týče nehtů tak pro mě je to naprosto normální věc a nikdy jsem nic takového neslyšela,že by to v těhotenství mělo vadit.
@j.a.n.i
Neminim marnit cas dohadovanim se nebo prosazovanim sveho nazoru. Kazdy at si zachazi se svym telem a zdravim miminka podle sebe. Otazku zakladatelky jsem zodpovedela jasne a ze se to tobe nezda mi je uplne fuk😉
Mimochodem mas stale stejny rypavy argument, zacina to byt nuda😴
Ano lakovala. Vlasy jsem barvila az po prvnim trimestru, vim, ze je to kravina, ale nejak mi to nedalo 😀
Nelakovala a ani nelakuju, Občas jen průhledným lakem, ani vlasy jsem si nebarvila nic, Ale moje sestra si třeba nehty lakovala skoro pořád a vlasy si barvila v jednom kuse, za těhotenství jsem jí viděla obarvenou asi 5x, no já jsem se bez toho obešla 🙂
Moc děkuji za názory. 🙂
Každá maminka,jiná maminka. Určitě mi vaše odpovědi pomohli. Děkuji 🤗
ja som si lakovala aj odlakovala, aj som pouzivala normalnu kozmetiku - nuance je z lekarne tak berem ze je dobra, akurat vlasy som si nefarbila, ale to len preto ze si ich nefarbim vobec 🙂 pokial sa to neprehana tak si myslim ze vsetko sa moze. teda asi okrem alkoholu a cigariet
Chodím na umělý. Vlasy si bavím. Teď tu natiram skříň. Myslím ze všeho s mírou uškodit nemůže.
Myslím si, že je to o tom jak to snášíte vy, mám kamarádku která normálně chodila na umělé nehty, melíry a snášela to v pohodě ale ta další nesnesla ten zápach ničeho nedělalo jí to dobře
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano lakovala jsem si je .