Holky, který termín porodu platí spíš? Podle PM nebo UZ? UZ mám o 6 dní později.. Vím, že se to nemusí strefit vůbec, ale přeci jen... 🙂
Podle UZ.
Tak díky, holky 🙂
Nene, je to ten podle cyklu. Na utz je tolerance 400g, takže to nikdy nemůže být přesné. Nejspolehlivější termín he ten, který se počítá od dne početí, protože podle MS se počítá s tím, že máš 28 dní trvající cyklus, což má málokterá
Nejlepší je ultrazvuk na zacatku těhotenství - tam se to neochcije, všechna embrya se ještě vývjii stejně. V druhém trimestru a dal už jsou individuální rozdíly velikosti, tak termín podle ultrazvukj není tak presnej
Doktorka mi už na začátku říkala, že je cca o týden menší, tak nevím. A když jsem se zeptala jí, tak mi řekla, že to počítá každý jinak. I v každým státě prej je to jinak.. V tom aby se čert vyznal 😀
UZ. Nejpřesnější byl na 1. screeningu (tuším ve 13tt) - přesně na den poznali den početí 🙂.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Více se řídí podle termínu, který se zjití UZ. 🙂