Který den v týdnu a hodinu na Vás přišla kontrola z OSSZ při neschopence - rizikovém těhotenství?
Mě za celou dobu neschopenky, tj.za 6 a půl měsíce, nepřišla kontrola ani jednou... Ale jinak může přijít kdykoliv, přes týden i přes víkend, ráno, v poledne i večer... samozřejmě podle vycházek...
mě za půl roku také ani jednou, ale můžou přijít opravdu kdykoliv a slyšela jsem i o tom, že s oblibou chodí třeba 5 minut před začátkem vycházek nebo 5 minut po jejich konci ... záleží na kontrolorovi a jak chtějí lidi dusit ...
Taky mi za 4 měsíce nepřišli zatím ani jednou.... ale náhoda je blbec. a přijdou zrovna když to nebudu čekat!!!!!
mě přišla kontrola ani ne po měsíci co jsem byla doma...bylo to v pátek kolem 12h.
Prisla mi v patek ve 12,05,mela jsem do 12hod vychazku,bylo to jednou, myslim,ze 2mesic,co jsem marodila,pak uz dalsich 5nic...
za celou dobu mého rizikového těhotenství, tj. 8 měs. nepřišla ani jednou. Kolegyně měla kontrolu hned 2x. Záleží na lokalitě, často chodí tzv. na oznámení.
Mě nepřišla ani jednou.
Mně nepřišla taky ani jednou, celkem jsem byla doma cca 5 nebo 6 týdnů.
Mně nepřišla, známým dorazila v sobotu mezi 17 a 18h večer.
mne prišla kontrola vo štvrtok o pol jednej, pritom od 13.00hod mám povolené vychádzky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Den si nepamatuji, ale bylo to kolem 11 hod. A za 3 měsíce přišla kontrola jednou.