Ahoj holky, moc prosím o radu. Za pár dní se mi narodí holčička. Bohužel stále nemohu vybrat jméno. Chtěla bych nějaké netradiční. Které se vám líbí z těchto jmen? Samantha, Sabrina, Amanda, Isabella? Děkuji ❤️🥰
Isabella
Isabela s jednim L, kdyz uz to musi byt. Nelibi se mi ani jedno. Ale jmeno je otazka osobnich preferenci a maji ho vybrat rodice, proto nechapu podobne konzultace na anonymnich diskuzich.
Isabela, ale s jedním L, aby všude nemusela hlásit že je se dvěma 🙂
Isabela je ok, ostatni se mi vubec nelibi
Mně žádné. Pokud už bych měla z těchto jmen vybrat, pak Isabela.
Za mně určitě jen Isabela. Zbytek se mi nelíbí.
Sabrina i Amanda
Já bych si nevybrala. Jedině snad Isabela, ale jen s jedním L.
jedině Isabela a taky bych volila varinatu s jedním l 🙂
Děkuji, jaká se vám ještě líbí netradiční jména?
Isabella a Samanta
Isabel je poslední dobou dost dávané.
Amanda mozna, když je tenhle výběr.
@jarael25 Neber mě ve zlém, jen se ptám. Proč vybíráš mezi takto netradičními jmény?
Já jsem tedy zatížená vyloženě na tradiční jména (máme syny, ale pro holku se mi líbila třeba Magdaléna nebo Jana). Ale pokud bych měla vybírat z netradičních, tak co třeba Berenika, Olivie, Lea, Ráchel, Miriam?
Isabella
Já jednou chci dát jméno Amálie ❤ , když bude ta příležitost někdy...
Kamarádka má Zoe a zní to hrozně hezky..Ale musí k tomu být zase vhodné příjmení, aby se to netlouklo..
@sudylichozrout Spise se líbí manželovi. Já jsem chtěla Elišku. Ale je jich hrozně moc. U nás na hřišti každá druhá holčička. Chtěla bych nějaké neobvyklé, které nemá každá.
@jarael25 Každé jméno je hezké, když se hezky řekne. Já bych se u výběru zaměřila hlavně na to aby ladilo s Vaším příjmením a pak ať je klidně jméno neobvyklé 🙂
@pratensis My cekame Johanku.Mnoho lidi nechapu,proc vybiraji takova jmena jako Isabela a jina.Ale kazdy at si da co chce
Samanta a Amanda je tradiční jméno, ale mezi romy, nebude to pak holcicce konplikovat život?
@svetlanalana tady u nás Romy žádné nemáme. Takže ani nevím, že se taková jména mezi nimi dávají 🙂
@marketkaticha to je krásné jméno 🥰
@svetlanalana No ja si taky uprimne rikala v duchu,ze to je spise pro romske obyvatele.Ale to nemyslim rasisticky.Proste oni davaji takova jmena.
@martiniquest Tak jasně, že jméno nakonec vybereme s manželem. Jen mě zajímaly názory i jiných maminek, jestli se tahle jména vůbec někomu líbí.
@katka_nedo Johanku mame taky 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jarael25 Isabella.