Ahoj jsem 4tydny po porodu 🙂 Když sem odchazela tak mi říkali ze bych měla přestat krvacet a začít jenom špinit. Tak se tak stalo. Splnění už přestávalo a najednou zničeno nic čirá krev. Nic mi není,nic mě nebolí. Ale mám stoho docela strach. Je to normální? Nebo si mám zajít do nemocnice? Děkuji za odpověď
Já krvácela po porodu 2 měsíce a docela silně, spineni to bylo az tak posledni tyden. A vse dle doktorky ok. Pak tyden pauza a hned nastoupila MS.
Je to normalni, kdyby se pridala jakakoliv bolest tak urcite jed, ale jestli je jinak vse o.k. tak se neboj.
@leniczka23 A můžou MS.nastoupit 4tydny po porodu? Četla sem ze to nastupuje až po 6tinedeli. 🙄 Ale nic mě nebolí. Počkám a uvidím.
@misa2906 To netusim, ale.zadne telo neni stroj takze si.myslim ze to klidne mozne je. Je fajn ze nic neboli. Zkus pohledat na netu urcite nejakou zkusenost najdes.
@misa2906 u mne nastoupila menstruace pul roku po porodu cisarem, byla kratsi a mene bolestiva, krvaceni umirnenejsi, pred porodem jsem mela treba krvaceni tyden a dele, a silne, bolestive, nyni par dni a slabsi. Mozne je vse, je to individualni, ale poradila bych se s lekarem (krevni srazlivost, dostatek zeleza, zda vse srostlo, jak ma, apod.), aby overil, zda je vse ok a abys taky z krvaceni nebyla vic unavena, nez je normalni.
Taky jsem to tak měla, asi po 3-4 týdnech už jen špinění a pak znova krev. Nic mi jinak nebylo, tak jsem nikam nešla. Úplně krvácet jsem přestala až po 6nedělí.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@misa2906 mne bylo dycky receno, ze behem sestinedeli je mozne vse co se tyce krvaceni a tak.. nicmene taky uz to muze byt ms...takze asi tezko rict...