Krvácení 21 dpo. Potrat?

havlinaty
3. únor 2024

Ahoj všem.

menstruace vždycky chodí přesně na den, s 1 denním zpožděním jsem si dělala test - pozitivní. Za týden (včera) jsem dělala druhý, též pozitivní. Objednala jsem se tedy k doktorce na potvrzení. A dnes ráno jsem trochu krvácela. Jenže během dne se to rozjelo - jak klasická menstruace. Navíc strašný bolení v podbřišku. Volala jsem do nemocnice, tam mi řekli, že mám počkat do pondělí a jít ke svýmu doktorovi na zkouknutí, že teď stejně není nic, co by mohli udělat.
Máte některá zkušenosti? Předpokládám, že je to asi potrat...? 😔 Jsem 21dpo

lencaa11
3. únor 2024

@havlinaty nejspíš těhotenství nedopadlo 😔 /pokud je to klasická Ms tak bych počkala ať bude konec a zašla k lékaři na kontrolu ..

havlinaty
autor
3. únor 2024

no já právě myslím, že je... na nidační krvácení je 21.den už trochu pozdě a navíc, tohle podle mého fakt asi menstruace 😕 Byla jsem dvakrát po sobě nemocná, tak možná i z toho. Ach jo... zadařilo se nám poprvé za rok a čtvrt a hned tohle :((

julie290
3. únor 2024

@havlinaty uhniezdenie to určite nie je. Už len z princípu, že máš pozitívny test. Pravdepodobne potrat. Ale môže to byť len hematomz ktorý praskol. Počkaj kým skončí krvácanie a urob si test. Ak bude slabší tak žiaľ to je asi potrat. Držím palce

havlinaty
autor
3. únor 2024

@julie290 jo, myslím si, že asi je. Ale udělám, díky. Už jsem to ořvala a budu doufat, že se mi teď aspoň nerozhasí cyklus...

reeeza
3. únor 2024

a co mimodelozni????

esmeralda11
3. únor 2024

A byl ten test po týdnu silnější? Já jsem také jednou časně potratila, týden po očekávané MS. První test jsem si udělala právě v den MS, čárka hezky vidět, ale pak celý týden s každým testem slábla až nakonec se tedy MS dostavila.
Pokud ale máš ten test ze včera silnější, tak bych nevěšela ještě hlavu.

havlinaty
autor
4. únor 2024

@reeeza to mě také napadlo. Poznala by to doktorka, až tam půjdu na kontrolu?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru