Ahoj holky, hledala jsem nejakou diskuzi, ale nenašla, chci se zeptat, čím se v těhotenství mažete? Dostala jsem tip na krém, ale ten už se neprodává
Děkuji Vám za vaše odpovědi 🙂
@lisianne od nich mam sprchovy olej, děkuji
Pouzivam ElasticQ,krasne se mi roztiral. Ted mam od Sebamed a taky dobry,ale je hustsi.
Taky mažu olejem na prsa myslim Saloos a pak kokosovým olejem.
Používala som ElastiQ a potom LadyMax na strie, v 37tt sa mi urobili po celom bruchu... Teraz používam Bi-Oil a myslím že nie sú také výrazné, ale ešte ho používam krátko... Ale ja mám veľmi veľké brucho, bábätko mám úplne vpredu uložené, takže myslím že by mi nič nepomohlo....☹
dětským olejíčkem teď momentálně od Astrid předtím od Alpy ale od puberty mám strie i na kolenou tak jsi myslím že mě nic nepomůže
Ja mám ten elasticQ a mě se teda špatně roztírá
ja pouzivam olej na strie od Babylove z DM, hezky voni a je prijemny
Já zatím vyzkoušela Bi-oil a ten je fajn, jen dost drahej. Potom zatím favorit od Nobilis tilia - trochu hustší olej, krásně se vstřebává a vyživuje. Objednala jsem si i teď od Saloosu výhodný balení 500ml. Plus čas od času bambucký máslo s mandlovým olejem od Delibutus, vydrží dlouho a hodně vyživuje. strie zatím nemám (ťuk ťuk 🙂 )
takže skoro všechno oleje a moc mi to vyhovuje
Mám Těhotenský olej od Saloosu a myslím, že je fajn. Používám ho po sprše, když je ještě kůže vlhká. Dobře se roztírá a břicho potom není úplně mastné. Nevím jestli to pomůže, zatím břicho nemám, ale strie od minula. Ale aspoň mám pocit, že jsem pro to udělala vše🙂
nejlepe stridat vyrobky... oleje se vstrebavaji pouze na vlhke kuzi, takze po sprse neutirat a rovnou natrit olejem.
Ja pouzivala bioil a strie se mi neudelaly,ale mela jsem pidi bricho oproti ostatnim...tak otazka,jestli je uzasny bioil,nebo geny...
Vyzkoušela jsem olej na strie od Balea asi 150 ml za 90 Kč ( hezky voní, má dobré složení, pěkně se roztírá a dobře vstřebává )- vypotřebovala jsem dvě balení, pak jsem přešla na Saloos - neutral - měla jsem ho doma větší balení na masírování, takže tím se mažu asi 3 měsíce a zatím žádná strie. Je pravda, že tyhle oleje se hůř vstřebávají, ale zas stačí malé množství. Přes den se občas mažu krémem od Bione - Cannabis,je sice na pleť, ale když mě svědí břicho hned pomůže. Pak mám ještě tělové mléko s hroznovým vínem od Bione, to je lehoučké a hned se vstřebává. Jsem zvědavá jestli kůže vydrží nebo popraská ke konci těhotenství. Co se má stát, stane se. 😉
Ahoj, na noc používám Hipp Mama Sanft Masážní olej prevence striím nebo od Alverde Mama tělový olej, hůř se to vstřebává, ale zase mám pocit, že hydratace vydrží i po celý den. 🙂
mě nejvíc vyhovuje saloos. Zítra jsem 30tt a jsem zvedava, jestli vydržím bez
Ahoj, diskusi na toto tema je tu hodne 🙂. Napr.:
https://www.modrykonik.cz/forum/o-tehotenstvi/jaky-krem-olej-na-strie-pouzivate-a-kde-jej-kupujete/
https://www.modrykonik.cz/forum/o-tehotenstvi/nejlepsi-krem-na-strie-poradte/
https://www.modrykonik.cz/forum/o-tehotenstvi/cim-mazete-briska-abyste-nemely-strie/
Ja treba pouzivala oleje od Saloos (2 pestici tehotenske a 1 primo proti striim). Zitra mam termin porodu a zadnou strii nemam 🙂. Zkusila jsem i Elasti-Q, ale ten mi teda vubec nevyhovuje svym slozenim i konzistenci.
odkaz na saloos výhodné balení, já už objednala a jsem zvědavá jaký bude 🙂 http://www.ceska-kosmetika.cz/tehotensky-pestic...
@bru_cka Koupila jsem tady http://www.delibutus.cz/zbozi/bambucke-maslo-s-... jinak je to úžasný obchůdek a kluci jsou fakt milí, tak jim fandim. Mají super produkty, různá séra a tak.
To bambucké máslo mi víc vyhovuje s kapkou oleje než to úplně čisté, lépe se roztírá a vstřebává. A vydrží dost dlouho, stačí trochu 🙂
@luj89 fakt jo? tak to tleskám za šetrnou spotřebu, já už spotřebovala skoro tři balení po 200ml a teprve začínám 3. trimestr. Mažu ráno a večer, ale břicho mám velký tak mám velkou plochu na mazání :D
no a těch 500ml kdyžtak vypotřebuju i po porodu, zjistila jsem, že mi ty oleje vyhovujou víc než krémy 🙂
ja mazu co mi padne pod ruce.. mam bio oil ale I taky niveu ale I taky neco na strie. Zalezi co mam bliz k ruce. Ale u prvniho tehu se mi neudelala skoro zadna a ted doufam v to same.
Já ElastiQ nedoporučuji, měla jsem po něm vyrážku. Hodně chemie, je to konvenční kosmetika. Nejlepší je dle mé citlivé kůže z DM od Alverde, za cca 99,- Mamaglück. Strie nejsou žádné, jsem v 9 měsíci. A krému mám snad už snad 4 balení. Je pravda, že občas mažu na noc avokádovým olejem z Havlíkovy apoteky. 😉
pouzivam Elancyl a naprosta spokojenost. Ani jedna strie, a to mazu jen jednou denne.
U prvniho jsem pouzivala elasti-q a strii jsem mela strasne moc (nastesti po porodu zmizely).
Ahoj já za sebe mohu doporučit olivový olej, bylo to super nenechal skvrny na oblečení a po porodu a zhubnutí celkem čtyři strie. Nenapadlo to mě ale poradil kamarád z posilovny a fakt to stálo za to.
Já střídám arganovej olej, kokosovej a Mamaglück od Alverde. 9 týdnů do porodu a zatím nic, ale stejně mám strach, že jednou ráno tam bude poseto ☹ 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Super je Těhotenský olej od Saloosu. Nemám ani jednu stroj či jizvičku. Matala jsem pravidelně každý den před spaním.