Kouříte některá v těhotenství?

cyriela
9. bře 2022

Kouříte některá v těhotenství?

verunkanatalka
9. bře 2022

@cyriela ne…Obě těhotenství jsem přestala…Po druhém už jsem ani nezačala…

srnii
9. bře 2022

Přestala jsem v den pozitivního testu a i tak jsem byla celé těhotenství na nervy že jsem měla přestat hned jak jsme se začali snažit. V porodnici jsem viděla dítě jehož matka kouřila celé těhotenství, barvu pěknou nemělo, těžce dýchalo a absťák celou dobu co tam bylo.

tasimia
9. bře 2022
terkync
9. bře 2022

@cyriela Stačí nebýt sobecká nána. Většina maminek si přeje zdravé dítě, a udělá proto co jde.. není tolik věcí, které se dají ovlivnit. Tohle ano.

limali
9. bře 2022

@cyriela nie, ani u jedného. To je tak hrozná sebeckosť…akoby matka fúkala cigaretový dym na kojenca. Hnus však? A tehotenstvo sa od toho nijak nelíši (pre mňa). Tu s tým asi nepochodíš, nikto ťa tu nepodporí.

jjasmina
9. bře 2022

@cyriela před tehu krabička denně, s pozit testem 0, nebylo co řešit ❤️

klokanka31
9. bře 2022

@limali I to se děje, nedávno šla ženská s kočárkem, a normálně si kouřila, vyfukovala to před sebe (takže na miminko) jako by se nechumelilo.

jjasmina
9. bře 2022

@klokanka31 nezastavam se, ale těžko by to dolitnulo, nicméně, pokud jde kurak predemnou dolitne to ke mě raz dva

mizumys
9. bře 2022

@cyriela ne ja prestala ze dne na den uz v dobe snazeni, tudiz asi 7 let pred otehotnenim...A to jsem kourila dve krabky denne.

cyriela
autor
10. bře 2022

@mizumys
@cyriela Mě se to také nelíbí, je to hnus.

cyriela
autor
10. bře 2022

@cyriela Ale i takové mezi náma jsou. Mám 3 krásné zdravé děti.

klokanka31
10. bře 2022

@cyriela A tak co čekáš? Že řekneme že je kouření v těhotenství OK?

limali
10. bře 2022

@cyriela očividne si toho nevážiš keď pokúšaš osud 🤷🏻‍♀️ Môžeš byť šťastná, že si im neublížila. Ale aj tak by som sa tým nechválila. Prajem nech sú tvoje deti zdravé aj naďalej.

klokanka31
10. bře 2022

Nechci moralizovat, ale když si někdo čubí zdraví kouřením sám, je to jeho volba. Ale vystavovat tomu miminko, které se nemůže bránit, které bysme právě my mámy měly chránit před vším možným, na to nevím prostě co říct.

cyriela
autor
16. bře 2022

@klokanka31 Nekouřila jsem.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru