Ahoj, prosim, resili jste po porodu kvuli miminku pro sebe nejakou zvlastni kosmetiku? Konkretne sprchovy gel a telove mleko? Cekam prvni miminko a mozna je to blbost, ale napadlo mne, jestli to kvuli miminku netreba nejak resit, napr. parfemaci a podobne. Jestli jste to resili, muzete doporucit nejakou znacku? dekuji a predem se omlouvam, jestli je to blby dotaz. 🙂
nebo alespon 2-3 měsíce po porodu značku neměnit-abys miminko nemátla..
@nika110818 Já používala pořád to samé (sprcháč, šampón, mléko...) Jen jsem nepoužívala parfém.
@nika110818 stejně jako @klokanka31 - nic jsem neměnila a jen se vyhla parfémům a deodorant jen ten kuličkový bez silného pachu
Nepoužívala jsem pouze parfém
Myla jsem se ze začátku stejným dětským mýdlem jako mimino, nic jiného jsem nepoužívala. Prsa jsem jen oplachovala vodou.
@nika110818 já jsem koupila dedodorant a sprchový gel od Urtekram, deodorant teda k ničemu, sprcháč dobrý. Prsa jsem omývala jen vodou. Dítě se řídí primárně čichem, takže jsem dceru nechtěla mást. Teď v jejích 5 měsících už se máznu klasickým deodorantem s vůní (hurá!)
Používám stále to stejne (max si dám jiný sprchac) kvůli atopickemu ekzému, takže jsem nic neměnila. Jedu dokola to stejne - v tehu, po porodu i ted, když má dcera 2,5 roku. Jsou to věci i ruzne parfemovane, telovym mlékem se mazu silnou vrstvou. Holt to ke mě patří a zdravotně bez toho být nemůžu. A myslím, že v pohodě...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nika110818 Ja jsem resila. Doporucuje se pouzivat alespon docasne neparfemovane pripravky, aby miminko citilo tebe a ne chemii. Koupila jsem si sprchovy gel a telove mleko v DM - jejich znacku.