Krásný den všem, začala jsem pít pravidelně na doporučení Kontryhelový čaj, máte s tím některá z Vas zkušenosti?
Ano, diky nemu se mi rok a pul po porodu vratila menstruace a mohla jsem znovu otehotnet.
Ano, pila jsem ho při plánování obou dětí, nijak výrazně nepomohl nebo jsem si toho nevšimla (po cca 4 měsících jsem vysadila, protože mi nepomáhal ani upravit cykly), větší účinky jsem viděla u jiných bylinek (jeřáb ptačí, maliník a nebo taky růžový grep 🙂 )
@radullah já právě skoro před třičtvrtě rokem jsem vysadila antikoncepci a od té doby jsem to pravidelně moc neměla (jak kdy) +jsem k tomu začala mít šílené bolesti. Teď jsem se dočetla, že by mi v tom mohl pomoci kontryhel. Piju ho už cca 14 dní pravidelně. Teď jsme se s manželem rozhodli, že bychom se rádi rozrostli. 🙂 Zkusím případně i nějaké ty bylinky. Děkuji
Jeden cyklus jsem ho nasadila(čaj + kapky) a další bylinky a už menstruace nepřišla 😊 a to jsme se snažili 3 roky
Ahoj, já pila čaj cca 4 měsíce, společně s maliníkem,a mně nepomohl. Nyní zkouším Inofolic, tak snad 🤰
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@klari_14 já ho pila,ale k němu jsem později přidala i Gynex a Fertipronu...a jsem v 6tt.😉Tak držím pěsti!