Ahoj holky, slysela jsem, ze se zmenily pravidla a dr. muze napsat pouze 6 hodin vychazek na den. Byla u vas nekdy kontrola kdyz jste byly tehotne na neschopence? Pripadne v jakem case. Diky
já jsem na neschopence už od 9.2. kontrola zatím nebyla... Ale bojím se toho, peníze by nám dost chyběly...
Manžel zaplatí nájem a splátku a neměli bychom na jídlo....
JEště 3 měsíce vydržím vycházky a pak se mi uleví... HOdně holek psalo, že na ně byla kontrola třeba 15 minut po skončení či před začátkem vycházek 😠
já sem marodila od 11.10- 30.4 a nikdo na mě za celou dobu nepřišel
Já jsem na neschopence od 26.2., vycházky mám od 13-19h a kontrola zatím nebyla. 🙂
Byla jsem na neschopence téměř celé těhotenství. Kontrola žádná. Ale liší se to "kus od kusu". Někomu přijde kontrola třeba 10x a někomu žádná
Byla jsem na neschopence 2 měsíce, vycházky od 12-18 a kontrola nepřišla.
Měla jsem teď PN (nebyla jsem těhotná) - a kontrola přišla.
Při těhotentsví 2009 (takže ještě za starých pravidel) jsem také byla na PN - a kontrola TAKÉ přišla.
Já jsem na neschopence od 2. prosince a zatím bez kontroly, tak už to snad nějak do nástupu na mateřskou vydržím.
Ahojky, liší se to kraj od kraje.. já jsem doma od 14.12. vycházky mám od 11-17hodin a kontrola taky nebyla Ťuk, ŤUk... ;)
já jsem doma o 2.4. s vycházkama 13-19 a zatím taky nikdo nedošel
Já byla doma skoro půl roku a nikdy žádná kontrola. Jsem jako Osvč a to nikoho z úřadu asi nezajímalo. Záleží jestli zaměstnavatel na tebe pošle kontrolu. Nejvíc chodí na cizí podnět, hlavně když třeba pracuješ ve státní správě. To si kontrolují. A pak podle regionu kolik kde mají práce.
já jsem doma od listopadu 2011 a zatím nikdy nikdo nepřišel 😉
Ja jsem na neschopence od 22.11. Na materskou nastupuju 30.5. Kontrola zatim zadna. Bydliste Praha. Ono asi zalezi na vytizenosti daneho uradu.
Na PNce 10/11 2011 - 2/5 2012 a přišli 28/3 cca 40 minut před začátkem vycházek. Jinak nikdy nikdo. Ale dodržovala jsem to, nerada bych zůstala bez těch peněz. Flákala jsem to až poslední 3 dny, teda jen konec vycházek 😀
taktéž jsem doma od listopadu a ani jsem nepomyslela na to se nějak omezovat..nikdo mě nekontroloval a kdyby ano, určitě by se to nějak vyřešilo. Ani nevím, v jakém čase mám vycházky povoleny 🙂 Těhotenství není nemoc, snad to tak berou. Měla jsem těžkou práci, takže jsem šla hned, nevím, jestli někdo zkoumá i to, kdo je z jakého důvodu na nemocenské..
já byla na PN od 5.11.2011 - 9.5.2012 - kontrola žádná - Brno
ale vím, že chodí, i dr. mě na to upozorňoval, že se hodně zpřísnily podmínky a že chodí i na těhule
Brno: kontrola nepřišla, ale slyšela jsem, že chodí. Riskovala jsem jen tehdy, když jsem byla někde u dr. ... tak jsem si to protáhla. Jinak ne, hlavně o víkendu jsem si dávala bacha.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
u mě byla, měsíc po nástupu na PN. V 14.15. Vycházky mám do 2.