Kolik jste platily za 1. screening?

romismiu
29. čer 2016

Ahojte maminy,chtela bych se zeptat kolik ste zaplatily za 1.screening? Nekde pisi ze se za to neplati, jinde zase ze jo. Nasla jsem nekde cenu 1400kc. Je to realna cena? Diky za reakce

frantiska85
29. čer 2016

Nic, zdarma.

shaktinka
29. čer 2016

Ja platila 350 kc, ale bezne je to od 1000 do 1500 kc...s tim ze vzp proplaci 1000kc 🙂

andreaandrejka
29. čer 2016

@romismiu To záleží na pracovišti. Někde se platí, někde se neplatí. Já neplatila nic. Zavolej si tam, kam půjdeš a zeptej se.

luciiinka87
29. čer 2016

Ja platila 1100,- Pojistovna mi v ramci balicku pro tehotne vrati 1000,- , takze to penezenku nezaboli 🙂

dadaamstaff
29. čer 2016

Ja jsdm v Usti platila ve 13tt ( lekarka mi to nabidla a ja to prijala, abych vedela jak na tom miminko je). Doktorka mi brala krev, obraz posilala doktorovi, ktery mi screening delal. Cena krve 560,- u doktora jsem platila 900,- kc s tim, ze mi rekl pohlavi za 100,- kc a hezkou fotku za 100,-. Dohromady nas to vyslo na 1660,- kc. Ale byla jsem v klidu, ze miminko je v poradku.

horsiee
29. čer 2016

U nás to bylo tak, že ten první je dobrovolný a platila jsem 1100, ale pojišťovna mi asi 1000 vrátila. První by byl zdarma kdyby bylo nějaké podezření, že může být něco špatně. Třeba nějaká vážnější nemoc v rodině a tak.

ifiim
29. čer 2016

Platila jsem 1500, 800 jsem si nechala proplatit od pojišťovny 😉

blauen
29. čer 2016

My platili za screnning 500,-krev a 850,-Kč utz. Z toho nám pojistovna 211 zaplatila zpátky 800,-Kč.

leilinkaa
29. čer 2016

Ahoj já budu taky platit 1400 a 1000 by mi měla proplatit pojišťovna.

dadaamstaff
29. čer 2016

To jste s tim zasli na pojistovnu? No na to uz mam asi pozde co? :/ jsem netusila :/

andreaandrejka
29. čer 2016

@dadaamstaff Podívej se na stránky své pojištovny, tam je vše vypsané.

eviicka
29. čer 2016

Taky 1500,-

Jinak pojišťovny to proplácejí ale většinou jen v rámci balíčků pro těhotné (takže když to nevyčerpáte tady, můžete to pak použít na něco jiného - porodní kurzy, monitory dechu atd...).

verka4d
29. čer 2016

@romismiu 1.500,- RBP proplatila 1.000,-

dadaamstaff
29. čer 2016

Tak jsem pdala e-mail a musim mit kartu zivota, nebo byt v nejakym tom programu a daji max. 800kc. Tak asi tam zajedu osobne ;) jde to max 3 mesice zpetne od data uhrady.

romismiu
autor
29. čer 2016

Tak jak vidim,tak s tou pojistovnou to zase tak velka investice neni, ted jsem nasla ze RVP proplaci uz jen 700kc. No ale co, hlavne at je miminko zdrave a vse je v poradku 🙂 dekuji za nazory 🙂 uz se moc tesim az budu vedet presne v jakem tydnu jsem, je to porad takove nejiste.

ladako
30. čer 2016

Ja jsem v UL platila 900,-,ale pohlavi a fotky z UZ neplatim nikdy. Muzes pozadat o proplaceni pojistovnu,treba VZP a MV prispivaji.

dadaamstaff
30. čer 2016

@romismiu my to s pritelem brali, ze i kdyby nikdo nic nedal, tak budeme vedet zda je miminko v poradku a zda nema zadnou vrozenou vadu. Takze pro nas to byla urcite vhodna investice a nelitujem toho ;) zkudim tu pojistovnu, kdyz prispivaji, tak toho vyuziji, jeste jsem od nich niceho nevyuzila ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru