Tak dnes prvni odber krve a hcg 454 a ted cekat na ultrazvuk. Kolik jste meli vy hcg?
Mate to super! Biochemicke tehu, je tehu ktere odejde s MS. Vajicko se neuhnizdi.
Dekuji za uklidneni.nevim kolik ma byt vubec a na ultrazvuk jdu az za dva tydny.tak az uvidim fazolku zahnizdenou budu klidnejsi
Mate to vysoke. To budr dobre. Uvidite
Já v den MS 40,9 a teď tu mám v postýlce 3měsíční holčičku 🙂
Já u prvního 589, u druhého 264, takže je to úplně v pořádku. A vždycky jedno miminko 😉.
Já měla první okolo 300 takže jsem šla za týden znovu a to už byla tečka.
Tak a ted jen cekat na ultrazvuk.
14 dni po transferu (melo by to byt 19 DPO) jsem mela 676, zitra me ceka ultrazvuk, zda je vse ok.
taak moc gratuluju.pak pisnu
holky já jsem měla HCG 550 a byla jsem zhruba 4+2, čekáme dcerku...
Taky se přidám. Zjistila jsem // a hned jsem letěla k dr. Vzal mi krev a HCGcbylo jen 56. O 4 dny později už 500 🙂 příští pátek jdu na UZ a budu doufat, že už uvidíme váček a snad i srdíčko. 🙂
Ani v jednom těhotenství mi HCG neměřili.
Ahoj, ja mela hcg 456 28.DC, test doma mi vysel uz o 4 dny drive, ale musim rict, ze cekam dvojcatka 🙂
marticcelli to je úžasné. Gratuluji k dvojcatkum 🙂
u prvního tři dny před MS to bylo cca 25DC - 13DPO HCG 31 o týden později přes 6tis., u druhého v den MS 28DC 51
U dcery 700 hcg 16 DPO, o tyden pozdeji pres 10tis 😊
Ja mela 91 a pak jsme delali dalsi kontrolni odber jestli hcg roste. Pak az nasledoval utz a vse v poradku
Ahoj holky, pridam se s dotazem. "Az" 38 DC se mi objevila na tt druha carka, 40 DC byla silnejsi, 42 DC jsem byla u doktora a rekl mi, ze na UTZ krom sliznice nic nevidi. (Ano, tim me vyplasil, pac dle mych vypocty by to mel byt zacatek 7tt). Vzal mi krev a hcg 332 s kontrolou pristi tyden. Nevydrzela sem a dnes (44 DC) si zasla rano na krev, HCG 754.
@verul2 Muzu se te zeptat, jestli uz bylo na utz neco videt? Jinak samozrejme gratuluju k tehotenstvi 😉
Já mela 600hcg a byl vidět gestacni váček a pak už nevím ,to jsem šla pak na druhej utz po dvou týdnech a už bylo vidět mimi
@berut ahoj. Tak co, jak jsi dopadla na gynde?? Už šlo vidět miminko?? No u mě poprvé ještě nešlo vidět vůbec nic, minulý týden v pátek jsem byla na UTZ a už šel vidět gestační váček se žloutkovým, ale srdíčko ještě nebylo. Na další kontrolu jdu zase tento pátek, tak mi držte palce, ať se srdíčko objeví. Dnes bych měla být od poslední menstruace 6+1. Takže si myslím, že minulý týden bylo ještě brzo na srdíčko. Hezký den 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@krmv
Ja mela mezi 4-5 tt jen 35 hgc a doktorka rikala ze nejsem tehu. Tehu je lpry az od 100 hcg. Test rikal ano, utz videl vyssi sliznici jinak nic. No a dr.si byla jista ze je to biochemicke tehu ☹. Ted to biochemicke tehu je ve 35 tt a ja cekam na prcka.