ahoj... zajímá mě kolik dní od ovulace byla u vás vidět na uzv srdeční akce?mám pozitivní testy jsem 13dni po ovulaci a zajima mě na kdy se objednat na uzv aby tam už bylo i srdíčko?nepomůžou mi ale teminy 5+3 nebo 6+4 7tyden atd...vážně mě zajímají jen dny po ovulaci kdo víte 🙂 děkuji
Ja som dnes 28 DPO, na UZ som bola včera a srdečná akcia už bola. Som 6+1. Obecne sa hovorí, že srdiečko by sa malo objaviť v priebehu toho siedmeho týždňa, pokiaľ chceš mať istotu, tak by som sa objednávala tak po 33 DPO.
Proč by ti nepomohly 5+3 nebo 6+4?
Ovulace se předpokládá 14. den cyklu - takže si prostě ty dva týdny odečti...
Srdíčko se většinou objevuje na začátku 6. týdne těhotenství, takže je to 4 týdny po předpokládaném oplodnění - do konce 6. týdne - takže zhruba 28 až 35 dní od ovulace... Ale za předpokladu že víš, kdy ovulace byla...
Já jsem měla ovulaci 26.10., na kontrole jsem byla 2.12. a srdíčko bylo. Před tím jsem nebyla, takže neumím říct, zda mohlo být vidět dřív.
Dnes jsem byla na kontrole. V 6+2 a byl jen vacek. Bylo to presne 30 dni od oplodnění.
Promiň, ale jako ne všichni dokáží vypočítat svou ovulaci, protože mají nepravidelný cyklus, já Teda to nikdy nezjistila a prostě jsme provozovali sex a tři měsíce nám trvalo zplodit dropka našeho. Srdíčko busilo 6+5 (7tt).
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nemyslím, že ti to niekto napise presne pretože je to individuálne....z mojich skúseností by sa mohlo srdiečko objaviť takých 30-32 dní po ovulácii