Holky prosím poraďte - kojící polštář, který je lepší s kuličkami nebo duté vlákno???A od kdy jste jej používaly na spaní?
Děkuji za odpovědi.
Mám Matýska s kuličkami a jsem moc spokojená. Šustění mi nevadí a vyhovuje mi, že se kuličky rozloží přesně podle mého nebo miminka těla. Polštář jsem si koupila již v prvním těhotenství hlavně kvůli spaní a vozila jsem ho úplně všude s sebou. Na kojení jsem ho s prvním dítětem skoro nepoužívala, teď u druhého ho na kojení používám o něco víc. Kuličky jsem při druhém těhotenství doplnila, jelikož polštář byl po prvním dítěti slehaný. Hlavní využití je u mě na spaní v těhotenství a to vždy tak od půlky těhotenství (zhruba 20. tt).
Já mám s dutým vláknem, měla jsem ho dávno před prvním těhotenstvím na spaní 😎 A v posteli ho mám pořád- spím na něm těhotná, netěhotná. Kuličky by mi vadili jak šustí.
Mně vyhovuje duté vlákno.
určitě vlákno...kuličky byly tvrdé...prodala jsem
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem si koupila kuličkovej a příště bych šla do dutého vlákna, hrozně mě rozčiluje, jak to šustí.😀 A spávám s ním od 18.-19. tt, jenže po chvíli stejně letí z postele.