Dobrý den, zajímá mě, zda funguje to, že pokud je dítě klidné a “málo se mele” u mámy v bříšku, zda je velká pravděpodobnost, že bude klidné i po porodu. Respektive - s první dcerou jsem to tak měla… Mlela se málo a po narození naprosté zlatíčko. 🙂 Nyní čekám druhou dcerku a ta je v pohybech daleko více akční. Tak mě zajímá, jak jste to měly vy a jestli mám čekat malého raráška, nebo je šance, že bude taky pohodářka - jako ta první 🙂
@daasqua 👍🙂
No moje první dcera v břichu jako anděl. Ale pak ...to byl rarach
Vidis, nad tim jsem nikdy nepremyslela - moji se hybali v brise furt, a taky se furt hybou i co vykoukli na svet - jsou to neposedni hyperaktivni rarasi, co potrebuji fyzicky i psychicky unavit (nebo jinak zpracovat tu energii), jinak jsou na 👊🏼😅 Takze u nas to plati - aktivni v brise, aktivni i po narozeni.
Dcera se teda v břiše docela mlela a po nařízení je to klidný lenoch a spáč. 😂 Zatím. 😂
Kezby…
Ne. Fakt ne. 😀 u nás u všech tří opravdu úplný opak.
U mě to tak bylo. Syn byl v břichu divoch a je takový do teď. A dcerka byla hodňučká už v bříšku. Tenkrát jsem si říkala, že bude klidná i po narození a opravdu je.
Syn v břichu spáč a lenoch a teď se nezastavím
1.dite normal, druhe dite brutus, ale jako fakt jsem se nesetrila a 1.rok mam v mlze a divim se sama sobe, ze dite vubec zije. Takze ano, ja si myslim, ze neco na tom je.
@vlasta1981 🙂
@exbordelar 🙂
@jannym 🙂
@lilian2111 🙂
@luhana 🙂👍
@lti 🙂
@kakba 🙂
Já to tak měla. Synovi bude v únoru 5 a je pořád kliďas a flegmouš.
Ale bylo by to fajn 😀
Ano, u nás to tak bylo a je. Malý je kliďas.
Syn vždycky kopal, když se jelo busem, tramkou nebo autem. Doteď to šíleně miluje.🙂 kopal spis jinak pozdeji odpo - to se i narodil. Nechtěl se ukazovat a ukazoval furt jen zadek, mame jedinou fotku obličeje - typicky i ted, umanutej, prvni slovo ne, rad rozhoduje, je spis introvertni pozorovatel v kolektivu. Ted zpetne si rikam, ze hodne veci na to sedi.:D taky mel obcas záchvaty kdy najednou v brise “skákal” jak šílenec a to mu taky “zůstalo” :D takový chvilkovy záchvaty.:D
U nas ano.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
První dcera v bříško hlavně spala, občas se zavrtěla, držela si pořád stejnou polohu (hlavou dolů). U UTZ taky spala, museli ji budit. Po narození taky velký spáč, klidná, víceméně hned spala celou noc v kuse, v kočárku taky vždycky. Je spíš mírnější povahy, i když se ráda hýbe (má dobrou motoriku) a taky občas řádí.
Druhý kluk se tam pořád mlel, na UTZ se pral s doktorem, bouchal do něj, rotoval. Je teď více neposedný a víc chaotičtější než dcera, spal o maličko méně (ale pořád nadprůměr). Celou noc v kuse spal taky víceméně po měsíci či dvou. Naštěstí to tedy není rarášek, jen je poznat, že je to kluk.