Ahoj holky.
Přišla jsem o miminko. Asi v 5 tt. Tak se chci zeptat... 17.6. Mi vyšlo hcg 223. Hned na to jsem začala krvácet a krvacela do včerejška, ale gestacni váček mi rostl.
A včera jsem byla zase na krvi jako samoplatce a hcg mi vyšlo 48,59... Bude nutná revize? Nebo klesá hcg jak má..? Dost mě mate ten rostoucí gestacni váček. Jde mi o to, že už mám za sebou 2 revize a konizaci čípku kvůli rakovině. Už na další operaci nechci. 😔
Zajdi si na utz, jestli odešlo všechno, až odkrvácíš. Stalo se mi totéž, revizi jsem odmítla, tak mě jen sledovali na utz a vše šlo samo, tak revize nebyla nutná.
Mně u dvou zamlklých těhotenstvích bohužel všechno rostlo dál jako bych byla těhotná (jen samotný plod ne). Takže jsem se nakonec revizím ve 12tt nevyhnula (a jednou se ještě navíc opakovala). To ale nemusí být tvůj případ 😉.
Jinak i po těch třech revizích jsem pak měla další bezproblémové těhotenství😉.
Musíš jit k dr na kontrolní ultrazvuk jestli vše odešlo, což po krvácení mi odešlo vše
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@bel38 ahoj. Konizaci cipku neres. To s tim nema co delat. Mam za sebou taky konizaci a dr mi rekl ze to nemam vubec resit, otěhotnily jine i porodily normal.. a to mam za sebou rakovinu slinivky a jater.
Co se tyka hcg, melo by stoupat, ne klesat.
Co rika dr? Ja bych sla na hcg za tyden a podle toho uvidis zda dal roste nebo ne..
Jinak v 5 tydnu samo odejde i se vylouci..nemusi se delat revize,.nebo ano?