Ženy, kdy jste se s těmito krémy začali mazat a jaky mi doporučite? 🙂 dekuji
Taky myslím, že je celkem jedno, čím se budeš natírat. Má máma popraskala, já taky... Rozhodně ovšem nezaškodí udělat si radost něčím voňavým a příjemným 🙂
Já si koupila znacku bepanthen , od puberty mám hrozně moc strii na zadku stehnech, pár na prsou a lýtkách. Po letech jsou uz vybledle. Přes těhotenství se mi na brise neudělala jediná, mazala jsem večer po sprše. Na stehnech se mi na obou udělali na každém 2 vpředu. Pribrala jsem 5 kg. Nevím jestli to má, nebo nemá cenu ale vzhledem k mim rodovým predispozicim mi přišlo že to fungovalo. A zacit co nejdříve. Hlavně jsem břicho a prsa brala ve sprše lufou , aby se to podkozi hodně prokrvilo až do cervena 🙂
Mazala jsem od 12 tt, používala jsem bepanthen proti striím. Předtím jsem ještě vyzkoušela Elasti-Q, ale s tím jsem nebyla spokojená, hůře se roztíral, hrudkovatěl a navíc dlouho schnul. Kdežto s bepanthenem jsem se namazala a mohla jsem se hned oblékat do práce. Taky má super aplikátor a příjemnou vůni. Strie se mi udělala jen jedna maličká.
Ja mazala take tak od 12.tt Elastikem-Q a pouzivam do ted 35.tt a jsem moc spokojena, delaji i Elastik olej a ten je pry jeste lepsi. Urcite ale staci jakykoliv krem ale hlavne mazat mazat. Bohuzel pokud k tomu mas sklony nebo to mas dedicne nepomuze ti ani ten nejdrasi krem
Doporučila bych Bi-Oil, není to sice krém - je dražší... Já ho v těhu používám a jsem s ním spokojená. V těhotenství je doporučený začít se s ním mazat od začátku 2. trimestru. Jinak když ho celej nevyplácáš v těhu, tak se může použávat i běžně na strie, jizvy, dehydrovanou pokožku, na sjednocení odstínu pokožky, a na dehydrovanou nebo stárnoucí pokožku 🙂
Pouzivam Bi-oil od 15tt 🙂 tedka jsem v 19tt, ale strasne rychle se vypotrebuje :( tedka chci zkusit ten Bepanthen
Důležité je začít matlat břicho i náchylný partie jako stehna a zadek hned jak se o těhu dozvíš, nejlépe 2x denně - ráno a večír 🙂 já to tak udělala a tělo mám bez následků. Důležité je, aby to bylo hodně promaštěné. A po porodu mastit i nadále, pokud to jde 🙂 Jinak jsem používala kde co, dětský aviril, elastiQ, bambucké máslo, ke konci jak se pokožka napíná, je třeba opravdu něco mastnějšího....jooo a ze začátku jsem frčela na krému Mamavit, ale vůně po malinách mi pak nějako nesedla, haha, tak proto ta změna. Podle mě je zbytečný kupovat drahé krémy, protože to člověk vypotřebuje během chvíle ani neví jak.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tak já myslím, že se můžeš patlat čím chceš, od kdy a do kdy chceš,ale stejně to neovlivníš:( Záleží podle typu kůže a dědičných předpokladů. Tak jasně, hydratovat není na škodu, ale nemusíš si kvůli tomu kupovat spešl krém,spíš "pro ten pocit" si bříško a boky masírovat tím, čím jsi zvyklá, nebo objevit a zamilovat si nějakou supr značku, která má řadu i pro mimi, abyste si pak podobně voněly 😉 Za mě Nobillis Tilia třeba 🙂