Ahoj holky, kdy jste začaly pořízovat výbavu pro mimi? Pořád si říkám, že je ještě brzo, ale aby pak nebylo zase pozdě a mě už se s břichem nechtělo 😎
Ahoj muzes se postupne rozkoukavat co by se ti libilo a koupit jeden dva oblecky kterym neodolas. Ale na tu poradnou vybavicku mas jeste podle me casek. Zacala bych kolem toho 26tt a dyl. Nakupte si vybavicku pod stromecek 😀
Já nakupovala mezi 5-6 měsícem a pak už jen drobnosti
si piš že s pupkem se ti bude chtít :oD naopak - budeš už na mateřský, nebudeš mít do čeho píchnout a budeš se šííííííleně nudit :oD Jinak u nás to začalo někdy právě po screeningu v 17tt, postupně jsme každej měsíc pak koupili jednu velkou věc, zbytek drobností a blbůstek pak ke konci, když jsem se nudila, tak jsem se flákala po obchodech :o) (a malá se narodila taky 4.února :oD)
začala jsem nakupovat ještě před těhu, pak jsem nakupovala až po prvním trimestru. Když jsem překročila 30.tt, tak jsem byla ráda, že mám doma všechno a pěkně připravený ve skříni. Nikdy nevíš, zda se prckovi nezachce na svět o trošku dřív 🙂 a rizikový těhulení tě může zaskočit taky kdykoliv. Sice se dneska dá nakoupit všechno na netu, ale není nad to se těma mimi věcma v krámě pořádně prohrabat, co 😀
Já začnu až budu vědět pohlaví, už se nemůžu dočkat... důležité věci mám po synovi
já jsem nakupovala hned od začátku a celý těhu😀v 8.měsíci jsem měla všechno co jsme potřebovali a začala jsem si pěkně všechno chystat..měla jsem sbalenou i tašku do porodnice..
Já začala nakupovat po velkém uz ten je ve 20tt chtěla jsem mít jistotu že bude vše v pořádku...pak bych se na ty věci nemohla ani podívat 😎 😉
Čím dřív, tím líp, já poslední dva měsíce skoro nemohla chodit, jak jsem byla oteklá. A nakup si klidně hooodně dopředu, s mimčem se pak těžko vybírá, pokud se vůbec někam dostaneš.... 😉
My jsme počkali do 21tt na velkej ultrazvuk, kde se dozvíme jestli je mimčo zdravý a co to bude, do jaké barvy máme ladit výbavičku. Takže cestou z UTZ jsme koupili první obleček a pak se postupně přikupovaly další věci.
po 20tt
já začla po velkém utz, tzn 20-21 tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
já si střádala ještě před těhu, když jsem nemohla fakt odolat,ale pravý nakupování jsem začala po druhém screeningu, pak už to jelo a jsem ráda, protože dva měsíce před porodem jsem nesměla chodit a v zimě to není to pravý s bříškem ani tak. Věděla jsem, že mám nakoupeno na pár měsíců dopředu a to se hodí než si ustálíš rytmus s mimčem.