Kdy Vám začaly první příznaky?

klari_14
22. bře 2021

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, kdy a jaké Vám začali první příznaky. Cca kolik dní po sexu či ovulaci. Děkuji

lenickakl
22. bře 2021

asi v devátým nebo desátým týdnu jsem začla blít

ema90
22. bře 2021

@klari_14 Neustaly hlad, caste moceni, bolest celych prsou (trvalo az do 16tt).
Vsechny tyhle priznaky jsem mela tak tyden po ovulaci, ale uvedomila jsem si to az zpetne s pozitivnim testem.
Rozhodne jsem tomu nevenovala pozornost 😊
Ono totiz kdykoliv jsem si myslela, ze tehotna jsem, protoze se mi motala hlava, nebylo mi dobre, bolelo me bricho 🙄, tak to nikdy tehotenstvi nebylo.

A zadne jine negativni priznaky jako zvraceni nebo nevolnost me nepotkaly 🙂

klokanka31
22. bře 2021

@klari_14 Já klasické příznaky snad celé těhotenství neměla... Jen nějak kolem 3-4 měsíce se mi otáčel žaludek při čištění zubů. To bylo vše 🙂

klokanka31
22. bře 2021

Dokonce ani to bříško nebylo dlouho vidět, slabě to bylo vidět až nějak v 7.měsíci, a to lidi nechápali že za dva měsíce mám rodit ☺

patypresdevaty
22. bře 2021

Asi týden po otěhotnění jsem přestala mít chuť na kávu.

pampeliska1313
22. bře 2021

Asi týden po ovulaci mě začal píchat podbřišek, jak kdybych měla ovulaci znovu a to jsem už tušila, že to bude ono. Zvracení tak 10-13 tt (ale třeba jednou za týden), mlezivo tak 17tt.. v 19 pohyby, tak 21 bolest kyčle, že kulhám, ale prý se všechno rozvolňuje a nic s tím nejde.. a ještě se mi špatně spí. Tak od toho 18 tt cca... ale to prý často přichází ještě později, jen se mi to asi vrací za to, že jsem skoro nezvracela.:D

jaja01k
22. bře 2021

U prvního mi začalo být zle asi v 7tt, u druhého jsem ani žádné příznaky neměla.

jako_mala_holka
22. bře 2021

Asi týden před očekávanou MS jsem měla citlive bradavky, to nemivam, takže mi to přišlo divné, další den mi smrdělo syrové maso, to už mě napadlo, ze jsem snad těhotná, další den už byl duch na testu a zvracet jsem začala v 7tt

loylii
22. bře 2021

@klari_14 tyden po sexu mi začali hrozny zimnice. Uprostřed horkého léta. Takový jako navaly několikrát za den. A tři dny před MS bolest kříže. A to už mi bylo divny. Ani zimnice ani kříž jsem před tím nikdy neznala. Den na to mě začalo byt chřipko - kocovina stavy a bylo mi to úplně jasný. Takže u mě už se vědělo ještě před termínem MS. Těhotná několikrát a vždy stejný průběh.

andelka
22. bře 2021

Všechny čtyři těhotenství stejný ( tři kluci,jedna holka). Nedostavení ms, // a další 2-3 týdny nic. Pak takové nechutenství, že jsem jedla takové obyčejné věci, nic výrazného,a nechutnalo mi kafe. To bylo mezi 6 a 10 tt. A to bylo vše. Pak trochu citlivější prsa. A pak až růst bříška 20-24 tt.

klokanka31
22. bře 2021

@patypresdevaty Já se zas po kafíčku ☕mohla utlouct. Ale cola mi přestala chutnat 🤔

kvetuska145
22. bře 2021

@klari_14 když měla přijít ms, tak mě šíleně bolely prsa a jinak nic. Od 9tt spatně, zvracení a nechut. 🙂

bbarshaa
22. bře 2021

Já měla celkem podobné příznaky tak týden před očekávanou MS, jako většinou-bolesti prsa, pichani v podbrisku, unava, nervy v kýblu 🤣. Celkem klasicky PMS, ale i tak sem se cítila maličko jinak, jen sem si nepřipouštěla, že to vyšlo, až když jsem cca dva dni před datem MS úplně minimálně hnědě zašpinila (to se mi nestávalo), tak sem tomu začala trosku věřit. Asi nikdy nezapomenu ty rozhovory v hlavě sama se sebou hlavně po cestě v autě o tom, že třeba sem opravdu těhotná 😂... No MS nepřišla, za tři dni jsem udělala test a byla dálnice. 🙂 A cca týden na to mi začalo být zle, ze všeho se mi zvedla žaludek, blinkala sem ráno, večer, migrény... No děs běs až cca do 16tt. 🙂

amazonkajanik
22. bře 2021

Někdy kolem 6.měsíce mi začalo vadit jídlo,kde byla paprika,jako koření. To mě pálilo v podbřišku a jinak šílená chuť na zmrzlinu. Po porodu jsem nechápala,jak jsem mohla jíst něco tak sladkého a na posezení celou vaničku 😁

jjasmina
22. bře 2021

Po sexu nebo ovulaci?? Tak brzo určitě ne.. u mě až v 10tt a od toho jsem umírala a přála si jen jediné a to porodit 🙂

chasing_rabbits
22. bře 2021

Mírné příznaky až okolo 8tt...

klokanka31
22. bře 2021

@amazonkajanik Tys taky jedla zmrzlinu? 😮 já s odpuštěním přímo žrala točenou zmrzlinu ve velkým ☺ jsem byla schopná sníst za den 3 maxi a ještě jednu obyčejnou 😊

20190418
22. bře 2021

Tak kolem 18tt mi začalo být vidět břicho, do té doby bez příznaků 🤣

amazonkajanik
22. bře 2021

@klokanka31 jj, ale já si kupovala v kauflandu schoeller s oříšky a snědla celou buď během večera,nebo na 2x .mám za to, že je to půl litr...

baraskaska
22. bře 2021

U obou holem cca tyden po ovulaci. Zda se to brzy ale ja si jsem zcela jista ze to byli priznaky. Pokracovali pak do cca 7.tydne pak vymizeli. U mladsi fakt neprijemny pichani v podbrisku. Nikdy jsem nic podobneho predtim a ani potom nezazila a u starsi bolest na prsou taky naprosto hrozna. Ja mam ms jako hodinky vzdy stejny pms a byla pravidelna. Byla jsem presvedcena ze tohle nebylo pms navic to neodpovidalo ani na pms. 🙂

klokanka31
22. bře 2021

@amazonkajanik Já si kupovala ve vaničkách jahodovýho mrože, ale pak začala být v březnu točená, a tak ještě jednu vaničku mám v mrazáku 😒

amazonkajanik
22. bře 2021

@klokanka31 ale taky už po porodu není taková chuť,jako v těhu,což. Mě i přešlo se cpát čokoládou atd. Jednou jsem si vydupala zmrzlinu z mekáče s karamelovou polevou a jedla jí pomocí twix tyčinek 🙄

lentilkah
22. bře 2021

V kazdem tehotenstvi (3x) mi bylo spatne uz par dni pred vynechanim ms.

klokanka31
22. bře 2021

@amazonkajanik Jéé to muselo být dobrý 😊 možná někdy zkusím ☺ mě chuť na točenou držela i po porodu, nějak ještě další 4 měsíce. Když jsme jeli na výlety tak všude kde zrovna byla tak mi manžel musel zastavit. Ale letos jsem už jednu měla taky, a už nee. Naštěstí mě to už přešlo ☺

majili
23. bře 2021

Ja byla na IVF, takze to nemuzu pocitat od ovulace, ale kdyz to prirovnam, tak od oplodneni 9.-11. den mi zacaly navaly horka do obliceje. 10. a 11. den jsem lehce jednorazove zaspinila (nidace) a od 12. dne jsem zacala mit hrozny hlad. Cca po dvou hodinach jsem mela vzdycky pocit totalne vybrakovaneho zaludku, at jsem snedla pred tema dvema hodinama cokoliv. To jsem si rikala, ze to muselo tentokrat vyjit, jinak to neni mozny, protoze ja hlad prakticky nemivala.
Jinak prsa me pred MS vzdy bolivaji a tentokrat nebolely ani naznakem. Zacali bolet az v prubehu 6tt.

loylii
23. bře 2021

@majili a embryo 5ti denní? Protože pokud ano, tak 9.den vychází od zavedení nějaký 28.den a to je doba kdy má dorazit MS. A zakladatelku asi zajímají příznaky před MS.

pmendy
23. bře 2021

Mám obě děti po ivf... První prostě až test pak mi bylo špatně v noci hlady... U druhého snad už 7 den po ET nevolnosti v noci... Bylo mi to divné že tak brzo, tak jsem si udělala test a už dálnice... Ale na krvi jsem měla velmi vysoke HCG - přes 10 tis že jsme se báli, že jsou dvě ☺️ i když jsme dávali jedno emryo. Ted už čekám až porodim ❤️

pmendy
23. bře 2021

A protože byla doba covidova a všude měřili teplotu měla jsem v létě v začátcích zvýšenou teplotu 37.1, 37,2...jako vysvětlovat že nemám covid ale že jsem na začátku tehu 🤷

loylii
23. bře 2021

@pmendy a proč bali? Já měla Hcg sice ne vysoké, ale rychle narůstající a fakt tam byli dvě😀 větší šok jsem v životě nezažila😅 jeden den bylo 600 a za dva dny přes 1400

siima12
23. bře 2021

Já měla citlivý čich. Boleli mě prsa. I teď je cítím. V pátek začínám 16 týden. Nikdy jsem nezvracela jen mě po ránu ta představa na jídlo nakopávalo.😊 Jinak jsem úplně v pohodě

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru