Ahojky holky.Chci se vás zeptat,kdy vám začalo růst bříško,kdy to bylo vidět třeba při zatáhnutí?A pak kdy to na vás už bylo vidět jasněji,že to šlo poznat už v třeba v tričku 🙂
Ahojda.Tak já to na sobě pozorovala od 3 měsíce a přítel taky.Teď už jsem v 5, pod mikinou ještě jakš takš...ale jak sem v tričku tak každej kouká a je mu to jasný 😉 🙂
Mne taky dost pozde, ale to myslim tak vetsinou je, ze utlejsi holky maji to brisko v tehu mensi a zacina jim rust viditelne az dyl. Pri druhym tehu uz to jde podstatne rychleji... 😉
U prvního jsem v 16.týdnu měla bříško trošku nafouklý, v uplým tričku to šlo vidět až tak po 20. týdnu a pod volným trikem někdy před 30.týdnem. V zimě jsem ho ale pěkně mohla schovat pod zimní bundu a to už jsem měla rodit 😀
Teď u druhýho se mi lehce zvětšilo už kolem 8.týdne, kdy jsem pořádně nezapnula kalhoty. Kolem 10.týdne už se začalo malinko rýsovat, teď jsem na konci 25.týdne a je to vidět i přes volný triko, takže celkově je to všechno rychlejší 🙂 Jsem zvědavá, jak velký bude ke konci těhotenství a kolik celkově přiberu. U prvního jsem měla navíc 11kg, teď už mám navíc 5kg a před sebou mám ještě 15 týdnů včetně těch posledních, kdy se přibírá nejvíc 🙂
V prvním těhu asi kolem 14TT a šlo to pomalu ,krásný kulatý bříško... u druhého těhu to bylo asi kolem 16TT a hned se mi vyvalil pupan jako kdybych snědla meloun. Nechci ani vidět, jak budu vypadat před porodem 😀 😀
Ahoj, mě začaly tlačit kalhoty už cca v 9tt. Teď jsem v 21tt a v mikině to spousta lidí nepozná, v tričku ano 🙂
Za měsíc jdu ke státnicím, tak doufám, že už to půjde vidět.
Od 7TT.A v 10tt to už poznal každý i přes zimní věci🙂)) K porodu 150cm přes bříško..
my čekáme dvojčátka a bříško začalo růst někdy kolem 14-15 tt, teď v 26 tt jsem již jak malý tank 🙂
Zdravím děvčata 🙂
mě začlo růst růst bříško už v 10tt a v tričku to bylo vidět tak ve 14tt 🙂 Teď jsem ve 20tt a vypadám jako bych byla min. ve 28tt ;) Je to úžasný 🙂
U obou jsem svoje kalhoty odložila v 18tt a přešla na těhotenské. V upnutějším tričku bylo bříško poznat tak od 20tt. Kupodivu v druhém těhu jsem měla menší bříško než v prvním. Obě těhu vyšla na zimu, ale vystačila jsem se svou sportovní bundou.Těhotenské tričko nemám ani jedno, tři se tvářily jakože jsou, ale byl to jen takový střih, a jinak jsem nosila trička a svetry normální.
Fotečky jsou 18tt a 37tt první těhu a 18tt a 39tt druhé těhu.
V 5.měsíci jsem vypadala jen, jako bych se přejedla. Břicho jako takové, aby všem bylo jasné, že jsem těhotná, jsem měla v 7.měsíci 😀
Na mně byly obě těhotenství znatelný až po 20 tt 😉 U druhýho jsem měla bříško mnohem menší a týden před odchodem na MD se mě kolega, který mě normálně vídal min. jednou týdně, jestli náhodou nečekáme přírůstek 😀 😀 😀
Takový ten mírně zvedlý podbřišek, který už nešel zatáhnout a sama na sobě jsem ho videla, že už vystupuje(kdežto okolí by to ješte nepoznalo), bylo cca kolem 14tt.
O dva týdny pozdeji-v 16tt-vykouklo o trošku víc,to už jsem musela nosit na svých kalhotech gumičku, protože jsem je nedopla.V 18tt jsem si kupovala tehu kalhoty a už to bylo videt hezky...a pak už jen rostlo a rostlo.
Musim podotknout, že jsem dost hubená a přibírala jsem jen a jen na břichu.
Ahoj me zacalo rust zacatkem 6. mesice,ale to prave velke zacalo rust po 30tt 😉
Ted v druhem tehu mam bricho od 20 tt (do te doby jsem byla proste jako tlusta, ted uz je fakt poznat, ze jsem tehotna a ne prezrana 😀 ). V prvnim tehu to bylo jeste o neco pozdeji (tak od 22 tt)
Mnš začalo břicho růst hned. Nafouklo se už ři vynechané MS a teď v 15tt už to fakt utajit nejde 😀 Viz můj fotoblog.
U mě to šlo bříško vidět až tak v 6měsíci těhotenství tet sem v sedmém a konečně vypadám těhotně 🙂 asi to mám po mojí mammince ta do porodu měla dost malé bříško. 🙂
ahoj můžeš se mi kouknout do mého fotoblogu...průběh mého těhulkování tam to mám už od 11. týdne až po 30...týden.,.,,,dnes bude ještě další fotka 31. tt 😀 😀
U prvního to trvalo dýl, navíc já nejsem hubená, ba naopak, takže můj sádelný břuch dlouho vypadal beze změny. Až tak kolem 20 - 22 tt už bylo jasný, že jsem těhotná. U druhého to šlo daleko rychlejc, tam jsem ve 12tt měla bříško jako u Pepy v tom 20tt... Nechci vidět jak budu vypadat pokud opravdu potřetí otěhotním, to budu mít bříško už v den testování 😀
Kolem 20tt, do té doby to byl mini špek, ale těhotenské kalhoty nosím od 4 měsíce - ne že bych se do těch starých nevešla, ale bylo mi pohodlnější mít kolem pupíku víc prostoru.
Ano 🙂 , na prodruhe je to naprosto jine. U prvniho tehu jsem sice nosila cca od 3. mesice tehu kalhoty, ale protoze mi byly pohodlne, opravdove brisko - to tehotenske bylo videt az tak kolem 18/20 tydne. Ted, kdyz jsem prodruhe tehu (a to jsem mezi detmi mela zpet svou postavu i vahu) to bylo videt snad okamzite. Vsechno je to "povolenejsi", takze brisko bylo videt uz od cca 14 tydne, tehu kalhoty jsem zacala nosit jeste drive. Nyni - ve 21. tydnu vypadam jako kdyz jsem byla s prvnim tehotenstvi v cca 24. tydnu. I vahove mam cca o 1 kilo vice nez ve stejnem obdobi v prvnim tehu.
v prvnim těhu to bylo poznat ve 3měs.a v druhem těhu ještě měs.před porodem máma nevěděla že sem těhotná.uu posledního to bylo znát brzo 😀
O bříšku jse začala vědět až v 6.měsíci a to v upnutém tičku 🙂 Když jsem bylave 27tt na glykemické křivce, kde seděly 3 těhotné a nechápaly jak mám malé bříško. Teď jsem ve 29tt a přibrala jsem 7kg tak uvidím kolik do porodu přiberu 😉
Mně jde bříško vidět asi od 21tt. te´d jsem ve 24tt+5 a mám -1kg 🙂
kolem 16tt. 🙂 do pátého měsíce nic a pak už to vidět tedy bylo 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ehm pod zimní bundou to nešlo vidět ani v den porodu 😀 - v porodnici se mě ptali s čím jdu rodit 😀 😀 😀
jinak břicho mi začalo růst asi v12tt ale to bylo pidi že to poznal jen ten kdo věděl že těhotná sem pod tričkem vůbec .... pod trikem to u mne šlo až někdy kolem 30tt (pokud nepočítám uplé triko to šlo vidět dřív - asi kolem 20tt) 🙂 🙂 🙂
jinak to bylo první těhotenství 😉 u druhého a dalšího to půjde vidět už dřív 🙂