Holky prosím o radu jsek skoro 33tt a ješte se my neděla mlezivo prsa my porostla
trošku na začatku těhu od te doby nic ani mě nepobolivaji vubec nic. Mam s tim jit k
Lékaři nebo se spoušti později individualně u každe jinak. Popřipadě rady jak tomu pomoci aby se
My začalo vytvařet děkji
Já Teda neměla mlezivo v těhotenství ani u jednoho dítěte. A začalo se něco tvořit az asi třetí den po porodu. U obou deti jsem taky neměla skoro žádné změny na prsou ze by se třeba nějak o moc zvetsily.
Nijak. Spustí se po porodu. Někomu dříve,ale někomu opravdu až potom. Je to individuální, vůbec si s tím nedělej hlavu.
Já měla u syna neustále mokrou košili tři měsíce před porodem a teď u dcery za těhotenství ani kapka. Kojila jsem syna rok a s dcerou teď taky nemám problém 🙂
jsem 39t a ani kapička 😀 ono ti to jako nějak chybí jo? 😀 😕
Me teklo asi posledni 3 mesice pred porodem. V den porodu jsem mela uplne mokrou kosili. Bradavky jsem si mavkala casto, nejak me ten zazrak prirody fascinoval a porod jsem si tim rozhodne nevyvolala. Vubec to neres a rozhodne s tim nechod k lekari.
Mně se nespustilo ani v jednom těhotenství (aktuálně jsem těhule potřetí), až prostě po porodu.
nechybi jen my má sestra řekla že bych už davno měla mitvmlezivo pry jinak nebudu mit mléko a to ma tři děti ake jak vidim a čtu je to hloupost děkuji
Mě se v prvním těhotenství spustilo kolem 20tt a v druhém vůbec.Je to úplně jedno 🙂 a jak některé maminky říkají,že od toho pak závisí množství mléka,tak je to nesmysl 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj mlezivo se tvoří asi od 17 tt a ma ho každa těhotná 🙂 jen ti proste neteče. Na kojení to nema vliv 🙂 Jinak ja si myslela že taky nemam a když jsem si zmáčkla dvorce ( v přechodu mezi kuží a dvorcem) tak se mi kapička mleziva vytvořila. Jen když to budeš zkoušet tak třeba jen jednou, muže to vyvolat předčasný porod 😉