Ahojky maminy, zajímalo by mě, kdy jste se dozvěděli, co nosíte pod srdíčkem. Vím, že je to kolem 20tt, ale jsem tak nějak nedočkavá a chtěla bych to vědět už dřív.
přítel věděl už od 8tt jelikož mu to prý dcera řekla ( 😀 😝 ) komunikovali spolu přes pupík 😅 😵 😕 a v 13tt nám dr pohlaví potvrdil 😅 😵
no pry se to da uz zjistit v tom 12tt na tom NT sceeningu,ale u nas sme se to dozvedeli az ve 21tt na tom velkem UTZ
Já se to v obou případech dozvěděla mezi 12-13tt na NT screeningu.
nam rekli take az na velkem UTZ kolem toho 20tydne 🙂
Nám to řekli také na velkém utz ale někdo to ví už klidně i v 15tt.podle toho jak se mimi ukáže ale stejně si myslím že to není tak brzo přesné.
Ahoj,nam rekli v 12tt na NT screeningu,ze budeme mit dve holcicky a pan doktor byl moc sikovnej,o holcickach uz neni pochyb,ale opravdu zalezi i na poloze miminka,hodne stesti vam preju 🙂
V 16 tt mi moje Dr. řekla, že to vypadá spíše na holčičku a ve 20 tt na velkém UTZ mi holčičku jiný Dr. potvrdil slovy: "No prostě jí tam má no..." 😀.
Mně potvrdili u malýho pohlaví taky 16tt. Jak sem jindy nevěděla co je na tom ultrazvuku co, tak pindík byl jednoznačnej 😀
Ve 12tt na NT screeningu si byl dr. jistý, že je to chlapeček. A měl pravdu 😅
no pokud jsi tak nedočkavá, existuje už test, který ti to na cca 90% zjistí od 10. týdne - jmenuje se to intelligender a stojí kolem tisícovky 🙂 a navíc když ti nevyjde správně, tak výrobce slibuje vrátit peníze 😎
@myisiska1 my se dozvěděli,že nosím pod srdíčkem klučinu ve 13tt na screeningu 😉 Jinak já jsem to tak nějak cítila od začátku,že to bude kluk 😵
Nejdříve - jak píšou holky - kolem toho 12. týdne.
Mě ve dvacátém týdnu doktor poslal na lepší ultrazvuk pro horší vidění - ve Zlíně mi doktor řekl, že je to s největší pravděpodobností kluk, ve 30. týdnu se nechtěl ukázat a týden před porodem se mě gynekolog ptal, jestli víme,co čekáme, zatímco mi jezdil ultrazvukem po břiše. Řekla jsem, že to vypadá spíš na kluka a on mi říkal:" vidíte, a já bych snad spíše řekl holčičku".... čímž mi nasadil brouka do hlavy - přecejenom jsem ke konci těhu kupovala spíše klučičí oblečky. 😀
Tak já se to u malé dozvěděla až v 16tt. Teď jsem byla na NT scrreningu v 13+3. Chtěla jsem to vědět a doktor mi řekl, že orgány se ještě tvoří. A co se týká mého miminka, že mi to neřekne, dokonce zajel mezi nožičky a ukázal mi, že to ještě není poznat. Taky jsem nic nepoznala.Jedině, že by to byl kluk a byl mimořádně vyvinutej. Bylo mi pak docela trapně, podal mi to docela nepříjemně 😒
Nám doktor řekl v 21.týdnu, že to vypadá na holčičku. Ale dodal: "Vůbec se na to nefixujte".... Takže nevím ani v 26.týdnu nic... 😠 ...
Nám to taky řekli už ve 12.tt na screeningu a i když jsem jim moc nevěřila,tak měli pravdu. 🙂
My někdy kolem 25. týdnu. Dcerka byla špatně natočená.
O plodu B-neboli o Matýskovi,jsme věděli na 100%od cca 16tt,o plodu A-neboli Michalce jsme to nevěděli,dokud jsem neporodila 😀 prostě se nikdy neukázala tak aby mě to řekli na 100%,ale tipovali všichni dr.co mě dělali utzky,že to vypadá taky na kluka a jeden to odhadoval tak na 90% což mě přišlo vysoké číslo,ale pak jsem ležela měsíc před pododem v nemocnici a tam mě dr.udělala utz a jediná mě řekla že to vypadá na 70% na holčičku,ale jelikož převažovalo to mužské tipování s vyšším %,tak jsem si říkala no a hlavně ať jsou zdraví 😅 a ejhle,ona fakt holčička 😅
Ve 14 tt na UTZ, ale ještě nevím, jestli se Dr. trefila, ale tvářila se dost jistě 😉
Tak nám doktorka ve 13tt na NT screeningu řekla, že to vypadá na chlapečka a vzápětí dodala, že by to mohla být i holčička 😀 tak si vyberte 😀 😀
ale ve 20tt už nám řekli, že je to kluk a ve 31tt taky, no ale stopro to budeme vědět až po porodu.
Ale znám hodně holek, kterým na NT v tom 12-13tt řekli pohlaví a bylo to opravdu tak 🙂
V 16tt
ve 12.tt to může doktor jen odhadnout,pohlavní orgány se teprve vyvíjí,takže i chlapeček může vypadat jako holčička a naopak 😉 ..přesnější je UZ v II.trimestru,tedy ve 20 tt, pokud se mimčo správně natočí 🙂
me to rekli uz ve 12 tt. doktorka si byla hodne jista -v dalsich tydnech uz to jen potvrdili
Nám to řekl mudr. toto pondělí a jsme 13+6 . Na 99 % chlapeček - nešlo to přehlédnout 😀
Ahojky, nám řekli, že to bude holčička na prvotrimestrálním screeningu ve 13 tt. Prý podle pohlavního hrbolku 😀 . A je to tak máme Mišinku 😅
Ähoj, hodně záleží od kvality ultrazvuku, konstituci ženy a polohy plodu (jestli chce mimčo ukázat, co má mezi ožičkama 😉 MuDr. si byl jistá až od 20 tt.
Ahoj, je tu nějaká nastávající maminka, která ještě ve 27.týdnu nezná pohlaví miminka? Bohužel ve 20.tt na velkém utz to nebylo vidět a další utz mám až ve 30.tt (20.11). Moc bych si to přála to vědět, ptž kupuji pořád jen neutrální oblečky...Je tu některá mamča, které to také řekli až v tom 30.tt? Díky 🙂
Nám v 20tt na genetike srdiečka povedal pán doktor,že čakáme dievčatko,moja pani doktorka ale doteraz stále opakuje:Mala by to byť holka, kulky nevidím 🙂..tak dúfame....máme všetko ružové 😀
U nás to zjistila dr. v 19tt 🙂
Me je ulne jedno jestli budeme mít holčičku nebo chlapecka - hlavně at je Mimi v pořádku! Sama to nijek necitim a rozhodli jsme se s partnerem, ze se necháme překvapit - takže od další kontroly (v 16tt) budu uz mezi dveřmi raději říkat, ze to vedet nechci aby mi to nikdo neřekl 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Asi podle toho, jak se miminku chce se ukazat 😀 Nasemu se chtelo az ve 25. tydnu 🙂