Ahoj holky,zakládám toto téma, protože určitě nejsem jediná koho to zajímá a kdo si to prožívá. Jem v šestém týdnu těhotenství a je mi docela zle. Sice zatím nezvracím, ale nic moc. Je mi blbě v podstatě celý den, ale jak říkám, de to. Zajímalo by mně kdy vám začaly a skončily nevolnosti??
prin, u mě to bylo zajímavý, nejprve mi bylo blbě hodně na začátku těhu 2-4 tt, až ten 4 t jsem se dozvěděla proč mi je ble, pak to bylo ok, a začalo to zase v 8tt a skončilo v 17 tt, tety ty hlavní nevolnosti, jinak jsem občas zvracela až do 35 tt a nebo mi bylo prostě divně 😖 Holt někomu to skončí ve 12tt, někdo nevolnosti nemá vůbec a někdo je má ještě když rodí, případ kamarádky. Takže držím palečky aby ti skončily co nejdřív 🙂
Ahoj Prin, mě začaly nevolnosti taky kolem 7tt, pak asi v 11tt ustaly a teď se mi vrátily zpět 😠 Tak ať nám co nejdřív přejdou 🙂
ahoj holky tak já se taky přidám se svou zkušeností, bylo mi zle tak od 6 týdne a trvalo to do 16 týdne. Byly to moje nejhorší těhu nevolnosti celodenní nevolnost a k tomu 3x denně zvracení. Už je vše dobré,přeju všem usměvavé a pohodové těhu 🙂 .
Tak mě nebylo vyloženě blbě, ale neměla jsem jen na nic chuť a přestalo to kolem 20tt a pak bych naopak nejradši snědla všechno 😀
Ahoj,
každá to má jinak. Někdo problinká celé těhotenství, někdo o žaludku vůbec neví, nebo mu dokonce chutná ještě víc než obvykle. U většiny těhotných to ale přastane mezi 12 a 15tt. Prý to souvisí s placentací (někde jsem četla), že jakmile je placenta hotová a začně fungovat, tělo si na těhotenství jakoby zvykne a přestane zlobit.
Tak to naši tři obříci měli asi nehotovou placentu celétěhotenství, zvracela jsem při prvním 5 měsíců, pak mi bylo 2 měs. lépe a poslední dva jsem zase prozvracela, u druhého dítěte jsem blinkala do konce šestého měsíce, u třetího do konce sedmého měsíce. Teď začínám pátý měsíc a nevolnosti v podtatě neustupují....
Ahoj, mne bylo spatne prvni tri mesice, ve ctvrtem jsem jeste trpela velkou bolesti hlavy, ale od pateho dal jsem se citila opravdu vyborne, fyzicky i psychicky, a to az do porodu. Bylo mi dokonce po vsech strankach lip, nez pred otehotnenim. 🙂
Já teda nevolnosti jako blití jsem neměla, ale byla jsme taková spavá, otrávená. Po jídle mi bylo těžko a tak. No a tohle zmizelo ze dne na den kolem 12-13 tt. Teď jako bych těhu ani nebyla 😉
Juj, tak tady nekoho nepotesim 😅 Jako vzdy 😅
ja blila od 7. do 25. tydne 😅 Od 26. do 30. tydne mi bylo JENOM na bliti 😅 Od 30. tydne jsem zas blila 😅 Do cca 35. 😔
no a tyden pred porodem jsem zas blit zacala, jak mi nelusak tlacila na zaludek 😀
Alčo ty jsi exot. Nestraš ty chudinky 😀 😀 😀
Mobiii 😀 😀 😀 😀
A vcera jsem zas blila..jestli jsem zas zbouchnuta, se asi picnu, fakt 😀
tak mne bolo spatne a na bliti asi 3mes cely den a potom som si 2trimester uzivala bolo to prijemne a 3 trimester bol zase o nicom
Ty voje Alčí 😅 To by byla asi průser co? 😀
ali: jako zas? Jako karota??? No potěš prdel 😅 😅 😅 😅
Nechte me bejt, jasne ze nee, to by byla Jirinova smrt, myslim ze to bylo asi salamem a taaak 😀
Karotka je v tom? Jako fakt?
Alco tak salámem jo? 😀
jezismrajaa, nechte karot na pokoji, nee, neni zbouchnuta, je to v poho 😀
😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Ahoj Prin, mě začaly nevolnosti asi ve 4tt a trvají doteď...a přesně jak popisuješ, trvají celý den..... už se těším, až to přejde... úplně mě to vyčerpává. Držím palečky, aby Tě to brzy přešlo.... 😵
Mně začaly nevolnosi v 7 tt a zvracela jsem asi do 17 tt. Pak pauza a na začátku třetího trimestu občas zase. Teď už chvíli dobrý, ale často mi bývá po ránu "aspoň" šoufl..
Mě začali nevolnosti asi v 6tt a zvracela jsme celej den včetně aspoň 4x během noci - spát celou noc jsem mohla asi po 18-20tt - a pak se mi začalo dělat líp - teda oproti tomu co bylo před tím. Asi od 25 tt se cítím celkem fajně - ale když tělo chce tak jdu stejně zvracet - jako třeba dneska a to jsem v 37tt 😀 Tak přeji ať je dobře co nejdřív 😉
Mně nevolnosti začaly někdy na zač. 2. trimestru 😅 Néé nic hroznýho, ale trochu ano. Cca po měsíci to přešlo a zase mi to začalo na konci 2.trimestru,ale už je to snad pryč. Alespon doufám 🙂 U každého je to stejně individuální 😉
Ahoj, mě začaly nevolnosti koncem 7. týdne a skončily (doufám) koncem 8. týdne. Teď jsem v 9. týdnu. A kromě toho jsem ještě měla zimnici - z odběru moči bylo jasné, že mám zánět v moči a v krku jsem měla počátek angíny. Týden jsem byla doma a odpočívala a teď už zase od středy chodím do práce a je mi tak nějak normálně. 😉
Taky se pridam,mne zacalo byt spatne tak v 7tt a preslo me to v 10tt...ted uz je to jen velice slabounke a jen nekdy🙂Ale bylo mi jen na zvraceni,ne ze bych opravdu zvracela,proste zaludek na vode🙂
Tak mě bylo holky blbě hnedka od začátku, aniž jsem znala důvod, asi tak od 2-3tt a to do teďka. Nezvracela jsem, ale spíš proto, že jsem moc nejedla - prostě to nešlo. Teda s malými pauzami, kdy mi bylo vždycky krapet líp. Spala jsem s kýblem u hlavy a tak, protože zle mi opravdu bylo. Teďka je to 3 dny, co je mi dosti dobře a tak jsem si konečně po delší době nacpala pupek 😀 Tak jsem zvědavá, jsetli jde jen o klid před bouří, nebo jsem se těch hnusných nevolností už zbavila... 😉
ahoj holky, jsem asi ve 4tt a tak dva dny je mi taky zle, žaludek se mi zveda ze všeho, když se nenajim tak mě bolí a když něco málo sním, tak mi je z toho na zvracení,ze všeho jsem nafouklá..dřív jsem jedla hodně zdravě, salátky, ryby, nic smaženýho a teď mám v noci chuť dojet si do MCdrivu pro hranolky 😝 no zatím se držim, ráno mě to vždycky přejde, ale jogurty a zeleninu teda moc nemusim 😖 tak jsem zvědavá co do sebe budu schopná nacpat,při prvním těhu mi bylo zle jen jednou jedinkrát, tak si to teď užívám.. ☹ asi proto,že to mám dvojnásobný 😀 😀 (teda zatím, prý se to může ještě změnít,říkal pan doktor..)
holky máte někdo zkušenost s tím, že při prvním vám špatně nebylo a při druhém jo. Já mám okolo sebe totiž samé takové případy. První dítě čekaly skoro bez problémů a druhé je jim zle. A platí to i když potratily a teď vlastně čekají první, ale de facto druhé.
Jolik joj to jsme na tom podobně - já asi do 20tt nemohla sníst vůbec žádnou zeleninu a ani ovoce ( teda repsektive jsem nemohla sníst téměř nic 😀 ) - všechno šlo okamžitě ven. Ze začátku mě strašně trápilo, že moje zdravá strava vzala za svý. Před těhu jsem neměla ráda vůbec smažený a teAď bych mohla každý týden jíst smažák a podobné hrůzy. je pravda, že teď už zase zeleninku a ovoce můžu a taky si je hojně užívám,a le pořád mám chutě na nezdravé věci - no což už jen chvilku a pak už to bude zase úplně jiný 😉
kackava myslím, že každý to má úplně jiný - že máš kolem sebe lidi kterým špatně nebylo a při druhém jo je asi spíš náhoda než něco z čeho se dá reálně vycházet 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj prin, mně začaly nevolnosti kolem 7tt a skončily jako mávnutím proutkem na konci 12tt. Od té doby se mi ani jednou něudělalo špatně a teď už to mám "za pár". Někdy si říkám, že bych teď naopak potřebovala kapku nechutenství, strašně jsem se rozjedla 🙂 Tak třeba to budeš mít taky tak, držím palce.