Krásný den🍀
Pokud jste chtěly vědět pohlaví miminka, ve kterém týdnu jste se ho dozvěděly?
Jak jste to oznámili partnerovi/nechali jste si to říct spolu?
Vy co jste si to nenechaly říct, jak jste to sakra vydržely?😄
V obou těhotenstvích nám to řekli už na prvním screeningu. Partner byl se mnou 🙂
@neliiinka ahojky ,u prvního jsem musela na krevní testy (kvůli věku a dědičným chorobám ) cca 15 TT a tam byl.i výsledek pohlaví .U druhého mi to doktor sdělil sám na prvním screeningu ,že na 80 procent kluk ,já i manžel ,jsme se teda těšili,že druhý bude zase kluk i manželův kamarád (to prý uměl vždycky vypočítat a rozhodně kluk) ale druhý screening a najednou jasná holčička 🤗. Já byla nadšená ,manžel (trochu zklamany),ale samozřejmě oba jsme rádi za zdravé děti ,takže to pohlaví bylo pro nás jen takový bonus 😉
@klokanka31 já bych to nevydržela😄 jsem teď v 11. týdnu a taky si pohrávám s tou myšlenkou si to neříct, ale teda asi bych to nezvládla, takže bych opravdu do těchto žen nerýpala, spíš je obdivovala za tu obrovskou trpělivost😄
@ellyem @evellin123 mě s malou u prvního screeningu řekli, že to je kluk a pak na nějaké běžné kontrole, že jasná holka😄 dnes jsem byla na kontrole a miminko nic neukázalo.. screening mě čeká v pondělí, tak jsem se dnes svého lékaře ptala, jestli je možnost, že bychom to už mohli vědět a ten se hned začal strašně smát, že určitě ne😄
U prvního a druhého mi to řekl na velkém utz můj gynekolog, ve 20 Tt a o 3 týdny později potvrdil Dr na echu srdíčka. U třetího mi to můj gynekolog řekl ve 12 TT, bylo to jasně vidět. Všechno kluci .Ještě jsme čekali holčičku a ta ve 14tt na NT screeningu vůbec jasná nebyla, to bylo tak 45:55. U prvních dvou na NT screeningu vůbec nechtěli pohlaví řešit,že je brzo.
Prve tehotenstvo v 20tt na velkom utz. Druhe dieta sme si nechali ako prekvapenie 🐣
Prvni tehotenstvi mi to rekli hned, jsk to slo, tehdy pred 25 ti lety cca ve 20tt, ze to bude kluk. Pak mi to jeste nezavisle potvrdili dalsi dva lekari na dalsich ultrazvucich ve 30tt a 36tt. Jake bylo na sale prekvapko, kdyz porodnik rekl je to holcicka 😂😂 my jim neverili 😂
Ted jsem se hned taky zeptala ve 14tt na poradne a lekar rekl, ze je krasne otocene a budeme mit holcicku. Manzelovi jsem to pak rekla doma normalne. Nicmene zitra jdu na velky ultrazvuk a muj gynekolog mi dnes rekl, ze doufa, ze tam tu holcicku potvrdi...jakoze coze? 🤣 Tchyne uz plete ruzove vecicky, tak uvidime, zda nebude parat 😃
U první až cca 34tt, kdy mi to musela říci jiná doktorka, protože moje gynekologie chtěla platbu za hypersupermega VIP poplatek, jinak nehnuli prstem více, než je nutné. U druhého jsem si schválně ten poplatek zaplatila a péče a přístup byly úplně jiné, plno fotek z ultrazvuku, pohlaví v 20tt (dřív si nebyl jistý).
První i druhý těhotenství ve 12tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@neliiinka My si to nenechali říct, a bylo to super 😊 Jen mě sra*i lidi, že jak je možný že to nevíme. A že proč to jako nechceme vědět...
Přišel mi i ten porod zábavnější, že nás prostě čekalo překvápko 😊