Kdy jste na ultrazvuku viděly bít srdce ?

veronika9595
18. říj 2020

všechny diskuze na toto téma co jsem našla, byly několik let staré, tak mne zajímá jak je to teď 🙂 Tuším že to je někdy kolem 6. Týdne, ale zajímá mne jak to kdo měl ze zkušenosti. Vím že spousta žen chodí na první ultrazvuk až třeba 7-8 týden a to už tam je srdce vidět, je tu někdo kdo byl dřív a už tam bylo ?

adel2507
18. říj 2020

@veronika9595 U obou dětí jsem to měla stejné. Na prvním ultrazvuku jsem byla v 6.tt, to byl vidět jen váček a pak si mě doktorka objednala za dva týdny s tím, že už by mělo být vidět srdíčko. A opravdu už v obou případech krásně bilo.😊 Takže nějak v tom 8.tt.

misina321
18. říj 2020

Ahoj, já byla v 6+0 a doktor už ho viděl. Říkal, že podle milimetrů odpovídá spíš 6+1. Ono je to s tím počítáním od menstruace trochu ošemetné, někdo může mít ovulaci později a je to miminko ještě mladé, aby bylo něco vidět 🙂 Já jsem si jistá plus mínus 1 den, kdy proběhla ovulace.

veronika9595
autor
18. říj 2020

Já jdu teď v úterý na ultrazvuk už v 4+6 aby se vyloučilo mimoděložní těhotenství. Na srdíčko je teda evidentně šíleně brzy ale doufam ze tam teda bude vidět alepoň nějaký flíček 😅 na testu mám úplnou dálnici (mám pozitivní testy už od 9.10.) a osobně se mimodelozniho uplne nebojím protože bych odpřísáhla že jsem cítila uhnizďování v děloze, ale můj Dr si ty mimodelozni nějak moc hlídá, což je samozřejmě dobře ☺️

trlik
18. říj 2020

V 6tt, zřejmě muze být i dřív, tenkrat dr odhadoval, ze je to 5tt (nevedela jsem datum ms)

lachtanice86
18. říj 2020

5+4 byla srdeční činnost a těhotenství stejně nedopadlo dobře

loylii
18. říj 2020

@veronika9595 při prvním těhotenství 6+4 a u druhého 6+6 (dvojcata obe💜). Ale mám krátké cykly 25 dni. Ovulaci 12/13 den cyklu. Chodila jsem na ultrazvuk hned zpočátku. Rizikové.

squezy
18. říj 2020

@veronika9595 V 6tt mi bylo potvrzené těhotenství a tyden na to už byly vidět 2 bijici srdicka 🙂

mzacikova
18. říj 2020

V začátku 7.tt už bilo

zoyee
18. říj 2020

U první 5+5, teď 6+1

adelafri
18. říj 2020

Byla jsem 7+2 na 1.kontrole u sve gynekolozky a bylo krasne vidět jak bije 🙂
V 6tt byl videt jen zloutkovy vacek a embryonalni pol 🙂

terka555
18. říj 2020

Ja byla poprve 4+5 a byl jen gestacni vacek a podruhe 6+2 uz bylo videt srdicko🙂

evawest
18. říj 2020

Ja jsem kvuli krvaceni mela prvni ultrazvuk v 5+6tt a uz bila obe srdicka. Jinak jsem mela mit puvodne ultrazvuk az 6+3tt.

klokanka31
18. říj 2020

@veronika9595 U mě v prvním i třetím těhotenství 7.tt (takže 6+něco)

95newmommy2020
18. říj 2020

6+2 tt nic vůbec nic. Jen byl vidět váček. Další utz 8+3 a bylo tam. Ale řeknu ti, ze ty dva týdny byly nervy, nervy, nervy. Chodila jsem sama od sebe na krev jako samoplatce, abych se ujistila, ze mi stoupá HCG.

gutentag
18. říj 2020

U prvního syna srdíčko netlouklo v 7tt, na kontrolu jsem šla za 2 týdny znovu a ❤ naštěstí bylo. Teď jsem v 10tt a na první kontrole jsem byla 6+6 a ❤ bylo.

katule1990
18. říj 2020

V 6+4tt jsem byla na kontrole a srdíčko bilo. Jsem po IVF, takže stáří těhotenství vím přesně.

kacka317
18. říj 2020

@gutentag také jsem to měla podobně, na konci 7tt ❤️ ještě nebilo, pak jsem šla za týden skoro v 8tt a už paní doktorka říkala, že je krásně slyšet 😊

jjasmina
18. říj 2020

V 6+1 srdíčko

veronika9595
autor
21. říj 2020

Děkuji všem za komentáře 🌸 UTZ mám za sebou, byla vidět “jenom” bublinka, velikostně prý odpovídá 5+1 a Dr vypadl spokojeně že jde vše jak má, tak mne uklidnil. Za dva týdny jdu znovu a už by mělo být prý vidět 💗

emmanessa
21. říj 2020

U prvni dcery uz bylo srdicko nekdy v sestem tydnu,proto jsem ted uz tyden dost znepokojena.Byla jsem minulou stredu na prvnim utz s tim,ze uz bude srdicko urcite a ono nic.Podle MS 6+3..Mam prijit za 9dni,coz bude pozitri.Pry je jeste brzo.Mam neskutecne nervy,tech 9dni je proste jen trapeni,moc se bojim..ale asi jsem mela pozdejsi ovulace,rikala to i doktorka,ze to tak muze byt a i podle mych zaznamu v kalendari..tak mi svitla jeste trochu nadeje.A mam porad priznaky,ale to nic nemusi znamenat?

veronika9595
autor
22. říj 2020

@emmanessa tohle je vážně o nervy, úplně to chápu, ale z toho co tu tak čtu je spíše častější týden 7 a výš tak držím palce určitě to bude v pořádku🌸

emmanessa
22. říj 2020

@veronika9595 dekuju,uz zitra...nejhorsi bude se postavit pravde celem,at uz je jakakoliv..ale ja se opravdu tehotne citim dost...tak mam nadeji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru