Četla jsem pár diskuzí a jsem překvapená, že mi doktor vystavil těhotenskou průkazku v 6tt+3. Jakou zkušenost máte vy?
Někteří doktoři dávají průkazku hned. Já u Elišky i teď dostala průkazku až kolem 12tt.
ja hned, v 6-7 tydnu.,
já dostala v 9tt
Když bylo vidět srdíčko - v 8tt + 2.
U Adélky v 12tt, u Klárky v 9tt, abych ji měla u sebe až půjdu na screening v 11tt do gennetu 😉
13tyden
u obou cca 9tt
Já jsem ji dostala hned při první návštěvě své doktorky - to jsem byla v 7tt a srdíčko už krásně tlouklo.
11tt 😉
U obou kluků hned na začátku těhu při první poradně, tj asi od 7tt. A rovnou mi dělali i odběry krve, ultrazvuk,měřili krevní tlak atd. A hned jsem taky dostala brožurky a Box pro nastávající maminky od Family Service.
Měla jsem ji dostat v 7tt ale kvůli komplikacím jsem ji dostala až ve 12tt 🙂
Ja jeste pred srdickem 😅 nejaky 5tt
6+1tt, ještě jsem na žádném utz nebyla...
13tt
Moje doktorka vystavuje všem průkazku až ve 13 tt, bez ohledu na průběh těhotenství.
U obou ve 13tt
Pri prvni navsteve gynekologa, asi 8tt. U obou.
V 6tt. 🙂
podle mě ji většina dává jakmile vidí tlouct srdíčko, což je u každé maminky trošku jindy, taky každá jdeme se svým zjištěním k lékaři v jinou dobu. já slyšela, že se dává až po prvním trimestru a taky mě tehdy překvapilo, že jsem ji dostala na druhé kontrole - při objevení srdíčka, což byl cca 8-9tt už nevím
Moje doktorka dava vzdy az po 12 tydnu...pry se do te doby muze prihodit spoustu veci, ktere tehotenstvi jeste ohrozuji...tak proto 😉
Já byla ve čt u gyndaře,srdíčko tlouklo ale průkazku nemám, tipuju že mi dvakrát těhu nevyšlo tak si dá načas
13tt
myj gyndr. dává po srdíčku, u obou těhu to bylo přesně 7+5 tt
já dostala průkajdu až po 3. měsíci ☹
Dostala jsem jí taky v nějakým 12. týdnu. Proč se furt řeší průkazka, na ní úspěšnost těhotenství nezávisí. 😎
dava se až po 12tt protože do ty dby se muže cokoliv stát
kolem 12tt
v 10tt
Ve 12tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jí dostala až po prvotrimestrálním screeningu,takže nějak ve 12tt.