Kdy je vidět, že miminku bije srdíčko?

deelayces
20. čer 2015

Ahoj..jsem poprve tehotna. Je to na zacatku. Ani mi dokrotka nerekla kolikaty tyden . 9.5 posledni mesicky...jinak byla jsem minulou středu na ultrazvuku a prej plod je v deloze ale srdicko zadna reakce. Prej ho tam nevidí.
no a dneska jsem zacala trosku spinit hnedy vytok a letela jsem na pohotovost. Kde mi pan doktor taky rekl ze sdricko nevidí. Ze bud uz je kimi mrtve a nebo se uvidi za par dni. Dal mi prasky na udrzeni plodu a na krvaceni apod. Ten hnedy vytok mohl pry byt z plod.vody.A ja mam ted hrozny strah a boli me u srdce. Ma nekdo stejnou zkusenost? DEKUJI DOMI

bajana
20. čer 2015

V tomto štádiu je všetko neisté, sama som v 8tt a mám pred tehotenstvom rešpekt alebo ako to nazvať a ešte sa neteším a ani na to veľmi nemyslím, prvý krát idem na kontrolu až v 8+3tt...pri prvom tehotenstve v 7tt srdiečko bilo a o pár týždňov začal hnedý výtok a srdiečko už nebilo. U teba bude nasledujúcich pár dní rozhodujúcich, tak nech to dobre dopadne a v unoru skončíme obe v pôrodnici 😉

kvakuska
20. čer 2015

Dnes jsi podle poslední menstruace 6+0, takže mluvit o tom že je mimi mrtvé je fakt předčasné, na srdíčko máš ještě skoro 2 týdny čas (ovulace totiž nemusela být přesně 15tý den, takže těhotenství může být klidně mladší) ... zbytečně se nestresuj, bohužel v tuhle chvíli nic ovlivnit nemůžeš, i kdyby ses na hlavu stavěla ... vím že ta nejistota je hrozná, ale podobné pochyby snad zažívá téměř každá těhotná žena, musí se prostě čekat ... hnědý výtok je trocha staré krve (té krve je tak málo, že jí trvá třeba pár dnů než vyteče, proto už nemá červenou barvu), což je určitě lepší, než kdyby to byla krev jasně červená (čerstvá) ... nahnědlý výtok na počátku těhotenství není nic zvláštního, může to být z toho jak se embryo v překrvené sliznici zahnizďuje, ale znám i ženy, které celé těhotenství více či méně špinily a přesto bylo vše v pořádku ... takže hlavu vzhůru, zkus tomu svému mrňouskovi věřit že to zvládne 😠

kytka12
20. čer 2015

Ahoj, já měla poslední měsíčky 8.5., čili jsme o den od sebe. A na UZ jsem objednaná až příští čtvrtek, protože dřív to není vidět. Čili od 7 týdne je vidět srdíčko plodu. Pokud krvácíš, asi by bylo mimčo nemocné a lepší když odejde. Pokud jsi přestala krvácet je na akci srdeční fakt ještě čas u tebe do příští středy určitě.

camillaq
20. čer 2015

Ahoj, tak já jsem na tom podobně. Poslední MS 8.5. , na ultrazvuku jsem byla 10.5. a byla tam 3 mm dutinka v děloze, na další jdu ve středu. Dnes ráno jsem trošičku špinila, zavádím si utrogestan a včera večer při zavádění to trošku zabolelo, tak doufám, že to špinění bylo jen z blbyho zavedení. Vím, že se musí čekat a nijak tomu člověk nepomůže, ale strašně se to táhne. Mám za sebou už jedno zamlklé těhotenství v 10 tt, tenkrát to bylo moje první těhotenství a byla jsem naprosto v klidu a pak přišel u doktora šok, že je konec.

lucinka58
20. čer 2015

Bohužel já mám za sebou taky špatnou zkušenost. V 7 tt srdíčko bilo, pak jsem najednou začala špinit a valila na pohotovost. Verdikt byl hrozný - 9 tt a zamlklé těhotenství - srdíčko přestalo bít ☹

simdan
21. čer 2015

7-8tt většinou

lenysek1988
21. čer 2015

Budu ti držet pěsti,ale jak holky píšou. Na srdíčko je eště chvilku čas. Já byla u doktorky poprvé 6tt, v 8tt jsem zašpinila a jela jsem na pohotovost. Tam jsem si nebyla jistá zda byla vidět srdeční činnost u doktorky. Tak aby mi doktor udělal radost, pustil mi srdíčko. Dostala jsem injekci na udržení a od své doktorky týden na to tabletky na udržení na celý leden.

prcekverunka
21. čer 2015

Podle ms jsi 6+1, a to opravdu ještě srdíčko být nemusí. Každá žena má trochu jinak ovulaci, tak může být i miminko mladší. Já jsem s první dcerou byla až v 9tt, to už srdíčko bylo. Teď u druhého jsem byla v 5+6 a srdíčko nikde. Dr. si mě pozvala za 3 týdny a srdíčko krásně tlouklo. Tak se hlavně nestresuj. Hnědý výtok může být troška krve ze zahnizďování vajíčka v děloze, popř. to může být i hormonální krvácení.
Nezbývá Ti, než vydržet tak do toho 8-9tt. Hodně štěstí 🙂

fisulenka
21. čer 2015

Ahoj, chápu Tvou obavu a moc dobře Ti rozumím. V současné chvíli je to " všechno nebo nic ", může to dopadnout dobře nebo taky ne. Ber to tak, že příroda ví, co dělá a pokud by to mělo být špatné, vyřeší si to sama. Mám šestiletou dceru a teď čekáme druhé, loni v červenci jsem prošla zamlklým těhotenstvím, potratem a následnou revizí, právě takhle to taky začalo a dnes.......Nechej tomu volný průběh ( vím, zní to jako fráze a ještě blbá) a i kdyby to nedopadlo, je to určitě proto, aby to příště bylo bez problémů. Moc držím palce.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru