Holky, byla jsem u doktora v 5+3 a byla vidět jen dutinka. Dnes jsem byla znovu v 6+3 a říkal, že dutina sice vyrostla, ale plod není vidět stále. Kdy byl vidět u vás? Je to normální? Doktor moc sdílný nebyl.
Já byla prvně stejně jako ty, v 5+3 a jen plodové vejce a žloutkový váček, za týden na kontrole zase nic, další týden stále nic...Tak to boužel i zůstalo a v 8+3 revize.
Některé holky mají už koncem 5tt viditelnou srdeční činnost, některá až třeba v 7-8...Záleží na oplodnění.
Jsem po IVF, čili se u mě se ví naprosto přesně, jak staré těhu je.
Momentálně jsem také v očekávání po 3 IVF. Příští týden UTZ a hrozně se bojím po minulé zkušennosti.
Nemá smysl jít na UTZ dříve, než kolem 7tt. Doktoři ihned straší zamlklým těhu a netváří se... Zbytečně se stresujeme a to nám, ani miminku nijak neprospívá.
Moc Ti přeji, aby mělo Tvé těhulkování lepší konec, než jsem měla já. I zázraky se dějí 😉
Určitě dej vědět, jak si dopadla. Moc držím pěsti a mysli pozitivně 🙂
u mě až cca v 6. tt a srdeční akce v cca 7.tt
Já v 6+3 a bylo i srdíčko, ale hlavně nestresuj, každá to máme jinak. 😉
Ahojky, já jsem šla na kontrolu a mě to samotné vycházelo na 8.týden, ale doktorce asi na 6.týden, takže podle toho to pak taky vypadalo. Jenom dutinka a prcek nikde.
Nic si z toho nedělej, mohla jsi mít prostě jen ovulaci později.
Já měla už 5+6 krásné embrijko se srdeční akcí,ale opravdu je to hodně individuální a každá to máme jinak
6+2 🙂 žádnej stres, každá to má jinak 🙂
Přeji ti, aby se na příští kontrole už miminko objevilo 🙂 Já takhle chodila na několik kontrol, pak doktorka začala hlídat HCG a když se rapidně zvyšovalo, tak se bohužel jednalo o mimoděložní těhotenství. Ale pořád je ještě dost času, tak bych se tím vůbec nestresovala. Počkej do další kontroly. Držím pěsti.
Každý to má jinak,já třeba těhu zjistila brzy a vidět šlo i srdíčko v 5+6tt,další těhu nešlo vidět ještě v 6+2tt,tentokrát jsem také zjistila brzy,ale šla jsem na gynekologii až v 8+3tt(vydržela jsem)a byla jsem moc spokojená,jak šlo krásně vidět 😉 takže příště nebýt nedočkavá a jít až později než se potom týden nervovat co bude.
A stale vaginalni sondou? Od kdy delaji vysetreni brisni sondou? ....nechci chodit zbytecne na vaginalni at to nedrazdim, ale brisni by vadit nemela a mam moznost se nechat vysetrit i driv...protoze 3 tydny jsou nekonecne.
U me 5+1 jen vejce. Doktor uz hazel flintu do zita. A 6+5 uz videl srdicko 😲
já byla ve 4 týdnu to tam byl jen gestační váček...pak jsem byla v 6+6tt a srdíčko už krásně bilo...teď v 10. týdnu tj. 24.4. si mám přijít pro těhotenskou knížku..
taky jsem si to zažila.. poslední menstruace 14.10.2013 - ovulace byla asi o týden později, těhotenský test mi vyšel pozitivní až 20.11.2013 na gyndu jsem jela až začátkem prosince, gratulovala mi k těhotenství, ale viděli jsem jen váček, za tři dny si mě pozvala znovu - zase jen váček, ale prý větší, za dva dny jsem jela na krevní testy a HCG rostlo, za týden už tam bylo i srdíčko. no nervy hrozný, musela jsem z pracovního hlediska na neschopenku hned, jak jsem zjistila, že jsem těhotná, takže to věděli v práci a přítel a nikdo jiný... naštěstí všechno dopadlo dobře, až ke konci těhu jsem měla vysoký tlak a byla jsem hospitalizovaná v porodnici a pak se mi 20.7.2014 narodila holčička Adélka
ahojky,já jsem dnes byla na utz a jsem 6+1 a viděla jsem i srdíčko🙂)
Ahoj Holky,presla jsem k VAm ze snazilek a dnes jsem zjistila,ze opravdu jsem tehu😉).K mudr jsem se schvalne objednala az na 22.5.prave proto,ze uz jednoho synka mam 4 roky a pak 2x zamlkle tehu v 7tt,sice se bojim jak to ted dopadne,ale snazim se byt pozitivni a ani si nepripoustet,rika se do tretice vseho dobreho a zleho.Kdyz jsem chodila hned od zacatku uz kolem toho 4tt bylo to same vysetreni,odbery HCG a UTZ a jen stres,ted jsem si rekla,ze to tak prave nechci a nechavam tomu volny prubeh. Verim,ze se to konecne podari a po tech dvou ZT verim,ze to bude silny jedineu uz hlavne z toho ze je i zle.Holky drzim palce a zbytecne se nestresovat. Kamaradka mela srdecni akci dokonce az v 9tt kdy ji poslali na revizi a tak zaplatpanbuh zjistili,ze maji srdicko tak jela domu.Uzasny ma 3 leteho kluka jak buka😉). TAkze opravdu neberte to jak je to psane,ze srdicko ma byt kolem 6tt nemusi 😉)
(y) Super
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já byla poprvé koncem šestého týdne a nebylo vidět nic. Plod byl vidět až na kontrole koncem osmého týdne. Doktorka mi řekla, že je to v pořádku, že to tak někdy bývá. Pak to tedy docela hlídala, protože plod byl trochu menší, než být měl, ale teď už to prcek dohnal a je tak velký, jak má být 🙂