Ahoj, poprosila bych o radu, lze podle pohlavního styku v rozmezí 8mi dnů zjistit podle délky těhotenství kdo by případně mohl být otec? 20.4 jsem byla 12+4 podle screeningu. Pohlavní styk byl 22.2 a 1.3. Kritiku si prosím odpusťte. Partnera nemám. Poprvé to bylo jen taková chvilka a ještě přerušovaně s ex ale pak jsem spala s kamarádem se kterým jsme se vídala často a nehlídali jsme to. Dítě si samozřejmně nechám a těším se na něj. děkuju za případnou radu...
@novamamina Ví o tom oba, ale ani jednomu jsem neřekla o tom druhém, pač jsem předpokládala že by to bylo toho 1.3 že je to i větší pravděpodobnost ohledně toho styku... :(
@novamamina podle čeho soudíš že by to byl on?
@eliza1 A víš kdy jsi měla ovu? Jen počtem týdnů jsem na to přišla... To ale není vůbec směrodatné no... Kdybys tam měla rozdíl aspoň dva týdny, ale ten týden je prd...
Na kdy vám dali termín i podle toho by to možná šlo trošku víc upřesnit?
@eliza1 jestli mas pravidelne cykly, tak si to muzes z toho odvodit. Neni to sice pravidlo a tak se na to neda moc apolehat, ale ovulace byva kolem pulky cyklu.
@novamamina já vím.. nevím co ted... :( ráda bych věděla kdo to je, ale ex má svojí rodinu a byl to fakt ulet a s kamarádem jsme jen kamarádi a nikdy nic víc nebude... nn nevím kdy jsem jí měla právě... mám šíleně nepravidelnou MS a nikdy jsem to nehlídala... No a 29.3 když jsem byla na první kontrole mi dr psala 5+0 ale kvůli té MS jak se jakoby připočítává 14 dní od MS mi místo toho napsala 8dní. ale předpokládám že screening je přesnější...
@eliza1 stari brali podle posledni ms nebo utz? Spis bych se priklonovala k tomu sexu 1.3 protoze jste si nedavali takovy pozor...
@luciiinka87 nemám pravidelnou MS právě. klidně měsíc čekám i víc...
@maagda TP mám 28.11 podle screeningu. podle dr 30.11
@makronka222 podle utz jak jsem psala výše, podle MS se to určit nedalo
@eliza1 To je přesnější, to je pravda. A právě podle toho bych to tipla na toho ex.
Ale možná by pak nebylo od věci udělat testy otcovství...? Abys prostě fakt věděla.
Ještě ten nepravidelný cyklus, no to je teda situace 🙂. A s ex to bylo přerušovaný a s tím druhým?
@eliza1 Já bych se spíš přikláněla k tomu kamarádovi. Jsou na internetu i kalkulačky. Vím že nejsou uplně přesné a nedokáže říct jistě že to je on ale k datu porodu je nejblíž. Pak jedině testy DNA. https://www.babyonline.cz/vypocty-terminy/termi...
@eliza1
Jo ted to docitam... 👍 ja mela taky nepravidelnou ms, nikdy jsme to nedopocitali, sex byl 12dni od sebe... u me to bylo snazsi, ze to byl stejnej chlap... tak to poznas az se narodi, po kom bude:D
@novamamina s ex přerušovaně a když to napíšu blbě tak byl ve mě jen 2x a na chvíli. s tím druhým normálně až do konce po celou dobu... no testy otcovství to je právě ono. psala jsem si zrovna dnes s tím ex a on mi napsal velkým písmem že jako mi nic neslibuje ale co ho znám tak na ně nepůjde a s tím kamarádem jsme si pak už nepsali od té doby co jsem mu to cca před 2 měsíci řekla, podle mě prostě už se asi neuvidíme...
@eliza1 Když nevis kdy byla ovulace tak tezko rict,spermie v tele preziji několik dnu takze ti to spolehlive nerekne zadny doktor,pokud to budes chtit vedet nezbyde ti nic nez test DNA, spis to vypada na toho kamaráda když ste si nedavali bacha ale bohužel deti se rodi i z prerusovaneho styku
@eliza1 No tak to fakt vypadá spíš na toho kamaráda. Jako to by byla velká náhoda že bys otěhotněla po dvou zásunech...
A kamarád ti na to nic neřekl?
@dolezalovalucie jj to právě vím taky... je to blbý no, vím, jen jsem chtěla vědět co si kdo myslí... jestli spíš jako já nebo taky ne...
Jinak podle kalkulačky kdyby to bylo 22.2 tak by TP vycházel na 16.11 a kdyby 1.3 tak na 23.11 proto si právě myslím že spíše ten druhý pokus vyšel... to spermie tak dlouho nevydrží ne? já myslela že tak 2 dny před a 2 dny po je ovulace...
@luciiinka87 bývá kolem cyklu a proto mám dceru ze sexu poslední den ms 😀 😅 tím bych se fakt neřídila
@novamamina nn kamarád s tím vážně nepočítal a skoro 2 měsíce už nejsme v kontaktu ... ale že právě jsem mu chtěla napsat po 20tt po ultrazvuku, jestli se k tomu nějak vyjádří sám, pochybuju že se ozve sám od sebe...
@eliza1 No to se asi neozve no. A věděl že nebereš antiko?
@eliza1 pokud 20.4. bylas 12+4, tak mi vychází, že k otěhotnění mělo dojít ideálně kolem 5.2. ... takže mi datum početí nesedí ani na jednoho z těch uvedených "tatínků" --- kdybys otěhotněla 22.2., tak bys 20.4. byla 10+1, kdybys otěhotněla 1.3., tak bys byla 20.4. 9+1. Rozdíl dvou až tří týdnu v takhle časném těhotenství je obrovský, to by gynekolog poznal.
@eliza1 Spermie vydrzi i 5 dni,ted ctu ze s tim byvalym ste měli jen dva zasuny coz je asi malo no tezko rict,kazdopadne i kdyby to byl ten kamarad,tak když se nezajima a nejspis uz se neuvidíte tak to asi ani nemusíš zjistovat
@novamamina ano, věděli to oba 🙂
@kvakuska 20.4 jsem byla na screeningu a byla jsem 12+4 podle nich
@blahova_andrea nekdo ma i dve ovulace. Ja vim. Ale beru to tak, ze takovej ten prumerny percentil bude ta pulka cyklu.
@dolezalovalucie chci to vědět.. protože ještě teda nevím přemýšlela jsem o tom že bych zažádala o alimenty (znám ho od mala, vím kde bydlí, prostě vše) přece jenom jsem sama... a soud určí test otcovství a pak budu za debila že to není on :D
@eliza1 Jasny ja chápu jak to myslis,no tak jako tak te ten test nemine,nicmene si rozmysli,kdyz bude mit platit tak třeba bude chtit dite vidat,jestli ti to nebude vadit a tak.a ty ses mu ozvala?zkusila bych to snim probrat
@dolezalovalucie ozvu se tomu klukovi po 20tt jestli došel k nějakému svému rozhodnutí... já vím právě že tam možnost vídat to dítě tu je a toho bych se právě ráda vyhnula, pochybuju že bud mít zájem, on má takový svůj jiný život. taky nejsem uplně rozhodnutá ale i tak bych to ráda věděla i jen tak sama pro sebe. Jenže když s tím ani jeden nebude souhlasit tak pak už nevím...
No nevím ja to spočítala a vidím to jednoznačně na toho druhého, kamaráda.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@eliza1 Tak to asi vypadá spíš na toho ex... Ten o tom ví?