Dobré ráno mamky,
Prosím na jakých pražských pracovištích Vám sdělili pohlaví už při 1. screeningu? Můj doktor je vždy tajemný jak hrad v Karpatech 🙂 A vydrží mu to dlouho -_-
Sice protrim.screening dělá ale nic neřekne, krom toho že je brzo.. o nějakým prohlížení nemůže být řeč..
@katgatoo joo jako bych slyšela svého gyndaře 😠 je to nesmysl - dá se určit s přesností 90% - záleží na utz vybavení! Dle mě většina je spíš neochotna sdělovat. Myslím že když my můj doktor dělá prvotrim screening tak jeho utz nebude nijak špatný a pohlavní hrbolek tudíž na tomto typu přístroje musí být znatelný. Myslím že takový ta stará škola nerada sděluje. 🙄
@dandaa v podolí jsem byla u druhého dítěte, v 16tt na 3d - no, neměla sem štěstí na doktora, jako stále to nebylo dle mích představ, doktor opět málomluvný.
Ale děkuji za tip 🙂 je jasný, že se tam bude točit okolo utz mraky doktorů a tak ten utz bude vlastně probíhat pokaždé jinak 🙂
Nam pohlavi sdelili ve 13tt na prvotrim. screen. Ale nebyla si jista. Potvrdili to az ve 20tt na srdicku 🙂
No ja bych teda na to moc nespolehala tak brzo... Ve 14tt na scr mi rekli ze to pravdepodobne bude kluk...a pak ve 21tt na druhotrim. scr. Mi rekli holcicku... A bude to teda holcicka.. Ted tu pipinu vystavuje porad 😀
Ja se gyndare taky ptala. Tipl holcicku, ale jisty si nebyl nikdo. Jak psala pani nahore. Vareni z vody. Tak cekame kluka. Neda se na to moc spolehat...
jde o vybaveni a take o zkusenosti. rozhodne to neni vareni z vody. Pri prvnim rekli kluk a je to kluk a pri druhem nam doktorka dokonce vsechno krasne ukazovala podle ceho to pozna a rekla holka a je to holka.
Já jsem teda byla v ČB a už ve 12.týdnu nám řekli, že je to na 90% jisté a navíc nám pak dělali testy a DNA a odpovídalo to tomu co nám řekl doktor 🙂
Ve 12tt nám řekli holčičku a nespletli se😊
Nám řekli na 97 %, že to bude holčička na 1. screeningu a nespletli se 🙂 Bylo to ve 13 tt.
Bylo to ale v Prenatalu v Brně.
Pokud jste na opravdu špičkovém pracovišti tak ta šance, že se trefí bude o trošku vyšší nez 50:50 🙂 Jinak je to prostě sázka 50:50.... Prostě bud a nebo... ale určitě tomu člověk nemůže věřit 😀
Nám ve 12. týdnu řekli, že to vypadá na chlapečka a teď (36.týden) máme už 3 x potvrzenou holčičku, tak doufám, že se již nespletli 🙂
Doktor Vlasin, Prenatal Brno, 2x mi ve 13tt rekl s jistotou kluka a vzdy pravda 🙂
Řekli mi to na prvním screeningu v Gennetu Praha na Letne a nespletli se 👍👍
@pabka Kdo ti tam dělal UZ?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě bylo řečeno, že sdělovat pohlaví ve 12tt je vaření z vody.