Krasny vecer vsem. 🙂
Nevite prosim, kde bych mohla sehnat tehotenske tampony do vody? Zkousela jsem u nas vsechny lekarny. Spis treba jestli je nema nejaka z drogerii. Dekuji vsem za odpovedi. ♥️
@anonymous_ka more se bere jako ciste, krom teda v blizkosti skladek a velkych prumyslivych pristavu,ale tam se stejne nikdo nekoupe.
Jinak ja se koupala jako tehotna v Otave u Pisku, a pohoda. Do bahnaku nebo do zabince uz bych nevlezla vubec (za mlada to bylo trosku jinak😅 )
@anonymous_ka tak kdyz je more fakt spinave, tak tam nepolezu vubec. Ani s tamponem🙈
Mě gynekoložka tenkrát vybavila čípkama, kdyby se přecejen nějaký zánět rozjel, ale s komentářem "moře bývá v pohodě, ale na bazény bacha" ... Píšu to hlavně proto, že "na bazény bacha" - i když opticky vypadají mnohem čistší, než to moře.
Koukám, deset odpovědí a ani jedna k tématu 🤣 - v lékárně, tampon na koupání.
Pokud jde o moře, tak sul je desinfekčni. Jinak jsem v tehotenstvi pouzivala obyc tampony, mi nikdo neřekl ze existuji spešl 😅
@kyioko jako v moři fakt nic nechytnes ...právě moře naopak léčí...
@kyioko mne to naopak gynekolog nedoporucil kvůli infekcí 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
K čemu to má sloužit? Nikdy jsem o tom neslyšela.