Ahoj, mám dotaz mám kamarádku která je stejně těhotná jako já 💕 jenže od uhnízdění lehce špiní pouze na utření a není to každý den. V den Ms ji test ukázal krásného ducha pak dva dny negativní a po 4 dnech krásně slábá čárka o dost silnější než v den Ms. Jenže stalle špinila ob den , tedy 4tý den po vynechání zašla k Dr a ta jí dala nějaké prášky které se zavádí přímo dolů a že další čtvrtek má dorazit na kontrolu. Stále jednou za 2-3 dny lehce zašpiní ale opravdu jen lehce. Digi test pozitivní týdny 1-2 chci se optat zda je to normální že muže prostě špinit třeba cele těhotenství a nebo se i takto třeba nemůže projevovat mimoděložní prý jí nic nebolí břicho ani podbrisek nebo tak. Díky za odpověď 🙂
Já takhle špinila u mimoděložního. A nic mě nebolelo...
Takhle jsem to měla u mimoděložního, bolelo to až když mi praskl vejcovod
Ja jsem v 13tt a prokrvacela a prospinila jsem zatim polovinu tehotenstvi. Možná tam ma hematom, možná to tam ma jen vice prokrvene a občas tam praskne nějaká zilka. At si koupi v lékárně Ascorutin a žádný sex a ať odpočívá, nenosí nic těžkého..
Já takto špinila celý první trimestr.
Musí testovat stejnou značkou testu, aby to bylo trochu vypovídající
Takhle jsem špinila taky. Bylo tam něco špatně a zhruba v tom 8tt jsem musela na revizi. Těhotenství se nevyvíjelo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Hele me řekli, ze mužů i krvacet a muže to byt vše ok než si to sedne, stejně jak nemusím krvacet, nemusím špinit a nebude to dobrý, ze ten začátek je buď a nebo a těžko říct u všeho …