Kam jít na 1. genetiku v Olomouci?

zuz4a
2. srp 2016

Maminky, kam jít na 1. genetiku v Olomouci? U prvního dítěte jsem byla ve FN, ale údajně genetikové byli vyhozeni a dělají to teď gynekologové z porodnice. Přemýšlím nad Dr. Hyjánkem u Poláka nebo nad Dr. Dhaifalah ve Fetmedu. Prosím o Vaše zkušenosti.

hanulkasa
2. srp 2016

Já byla u Mudr. Šantavý a spokojenost. Poslal mě tam můj lékař.

berblin
2. srp 2016

@zuz4a genetiku dělají ve FN pořád. Pokud vím, tak nikoho nevyhodili, jen částečně pracují i v jiných - většinou soukromých - centrech. K Polákovi bych nešla, za vše platíš, příšerný přístup.

serrena
2. srp 2016

@zuz4a Byla jsem u Poláka i Hyanka a spokojenost. Sice to tam valí jak na běžícím pásu, ale u miminka se ukázal ve 12tt problém a byla jsem ráda za vyšetření takovou kapacitou.

zuz4a
autor
2. srp 2016

@berblin To je info od mé gyndařky. Genetiku ve FN dělají, ale dle mé dr. ne genetici, ale gynekologové.Co je na tom prady, netuším 🙂. Ale je fakt, že primář Hyjánek, u kterého jsem tenkrát ve FN byla, je teď u poláka. A Dr. Dhaifalah tam už taky není.

zuz4a
autor
2. srp 2016

@berblin @serrena To mě právě od Poláka dost odrazuje, že se za všechno platí. Teď jsem na jedné diskuzi četla, že platili 100 za doprovod 😖. Jako to je síla. Ráda bych zase k Dr. Hyjánkovi, ale mám právě strach, aby to už u něho taky nebylo jak na běžícím pásu. Tenkrát ve FN jsem s ním byla moc spokojená.

berblin
2. srp 2016

@zuz4a u Poláka je to fofr a to nemluvím o čekací době. Byla jsem objednaná na 9 ráno a vzali mě ve 13h a za 2 minuty mě opět vylífrovali .A za doprovod se platí, to je pravda. můžeš to risknout, třeba budeš mít štěstí 🙂 a nebudeš dlouho čekat a budou se ti dostatečně věnovat.

serrena
3. srp 2016

@zuz4a já teda nikdy tak dlouho nečekala, max půl hodinky. No platí se tam a je jedno, jestli tě vezme Hyanek nebo Polák. Ale taky mi zapomněli přítomnost otce naúčtovat 😁 Byla jsem tam několikrát, Polák chtěl opakovaně kontroly, ale ty jsem už neplatila, jen tu úplně první ve 13tt.

martisek11
5. srp 2016

tak my byli ted u Poláka a super, nemůžu si stěžovat,čekali jsme asi 20min včekárně,a le byli sme tam o 15min dřív než sme byli objednaní..a sympatickým, vše nám vysvětlil.. 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru