Maminky, kam jít na 1. genetiku v Olomouci? U prvního dítěte jsem byla ve FN, ale údajně genetikové byli vyhozeni a dělají to teď gynekologové z porodnice. Přemýšlím nad Dr. Hyjánkem u Poláka nebo nad Dr. Dhaifalah ve Fetmedu. Prosím o Vaše zkušenosti.
@berblin @serrena To mě právě od Poláka dost odrazuje, že se za všechno platí. Teď jsem na jedné diskuzi četla, že platili 100 za doprovod 😖. Jako to je síla. Ráda bych zase k Dr. Hyjánkovi, ale mám právě strach, aby to už u něho taky nebylo jak na běžícím pásu. Tenkrát ve FN jsem s ním byla moc spokojená.
@zuz4a já teda nikdy tak dlouho nečekala, max půl hodinky. No platí se tam a je jedno, jestli tě vezme Hyanek nebo Polák. Ale taky mi zapomněli přítomnost otce naúčtovat 😁 Byla jsem tam několikrát, Polák chtěl opakovaně kontroly, ale ty jsem už neplatila, jen tu úplně první ve 13tt.
tak my byli ted u Poláka a super, nemůžu si stěžovat,čekali jsme asi 20min včekárně,a le byli sme tam o 15min dřív než sme byli objednaní..a sympatickým, vše nám vysvětlil.. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já byla u Mudr. Šantavý a spokojenost. Poslal mě tam můj lékař.