ahoj před pár dny jsem zjistila že jsem v tom... 🙂 byla jsem s toho sice trochu překvapená 😒 i můj přítel ale pak jsme s toho nějak dostaly hlavnš jsme to nějak něčekali hlavně přítel si myslel že už je to ztracený ale ted už tomu je to trochu jinak...a ted jsme za to rádi 🙂
Třikrát hurá 😉 .... a důvod diskuse? 😀
gratuluji 🙂
@werunkaw123 děkuji... a důvod diskuze je ten že jsem přišla do jinýho stavu..čili těhotenství 🙂
Poprvé těhotná...vůbec jsem to nečekala a ani přítel...
Gratuluji 🙂
no můj první porod byl peklo,rodila jsem 6hodin což ještě jde ale nebyla to žádná hitparáda 😀 ale každá to má jinak,na to vůbec nedej...moje mamka mě a bráchu porodila levou zadní,moje kámoška měla bolesti jen takové že by to zahnala ibalginem,další zas rodila 24hodin..je to různé...hlavně aby bylo miminko zdravé a hodné 😉 my jsme si první půl rok fakt užili 😒
@misar91 😨 no to věřím snad to nebude nic podobnýho u mě...to já už nevím jak dlouho mě máma rodila..ale taky to byli nervy hrozný...ale hlavní je že to miminko bude zdravé to je hlavní...no sice na porod mám času dost ale i tak....koukám že máš jedno dítě vid? jak se jmenuje? to taky vymýšlíme jméno at to bude holčička nebo chlapeček nevíme pořádně jméno..ikyž víme ale bojíme se aby neměla dvojčata to by byal pak pecka pro nás pro oba dva
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
v tom případě: jupí 😀