Jsem v tom

mikka23
21. říj 2014

ahoj před pár dny jsem zjistila že jsem v tom... 🙂 byla jsem s toho sice trochu překvapená 😒 i můj přítel ale pak jsme s toho nějak dostaly hlavnš jsme to nějak něčekali hlavně přítel si myslel že už je to ztracený ale ted už tomu je to trochu jinak...a ted jsme za to rádi 🙂

marecekavendulka
21. říj 2014

v tom případě: jupí 😀

werunkaw123
21. říj 2014

Třikrát hurá 😉 .... a důvod diskuse? 😀

misar91
21. říj 2014

gratuluji 🙂

nonacek
21. říj 2014

@mikka23 hip hip hurá,kdo neskáče není Čech........ hop hop.....👍

mikka23
autor
21. říj 2014

@misar91 děkuji po dlouhe dobe a najednou to prislo samo 🙂

mikka23
autor
21. říj 2014

@werunkaw123 děkuji... a důvod diskuze je ten že jsem přišla do jinýho stavu..čili těhotenství 🙂

mikka23
autor
21. říj 2014

Poprvé těhotná...vůbec jsem to nečekala a ani přítel...

nynus
21. říj 2014

Gratuluji 🙂

mikka23
autor
21. říj 2014

@nynus děkuji....

misar91
22. říj 2014

@mikka23 tak to je suoer.nám to vyšlo hned na poprvé,pak to byl šok ale ted je to to nej co nás potkalo.užívej si to 😉

mikka23
autor
22. říj 2014

@misar91 no to si budem uzivat..tesime se na to oba..ale jak rikam bude to moje prvni dite..a hlavne jaky to bylo po prvy kdyz si rodila..mama mi rikala ze prvni porod je hroznej ale pak uz je to v pohode..tak jsem zvedava docela mam strach.. 😲

misar91
22. říj 2014

no můj první porod byl peklo,rodila jsem 6hodin což ještě jde ale nebyla to žádná hitparáda 😀 ale každá to má jinak,na to vůbec nedej...moje mamka mě a bráchu porodila levou zadní,moje kámoška měla bolesti jen takové že by to zahnala ibalginem,další zas rodila 24hodin..je to různé...hlavně aby bylo miminko zdravé a hodné 😉 my jsme si první půl rok fakt užili 😒

mikka23
autor
22. říj 2014

@misar91 😨 no to věřím snad to nebude nic podobnýho u mě...to já už nevím jak dlouho mě máma rodila..ale taky to byli nervy hrozný...ale hlavní je že to miminko bude zdravé to je hlavní...no sice na porod mám času dost ale i tak....koukám že máš jedno dítě vid? jak se jmenuje? to taky vymýšlíme jméno at to bude holčička nebo chlapeček nevíme pořádně jméno..ikyž víme ale bojíme se aby neměla dvojčata to by byal pak pecka pro nás pro oba dva

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru