Ahoj mám takový problém jsem těhotná, ale jsem ráda jen jsem spala se dvěma muži, když se to mohlo stát a teď nevím kdo je otec. Podle všeho poslední menzes 26.3
Styk 4.4,10.4,11.4 bojím se že by to mohlo být kolegy..
Podle utz jsem 10+3dny myslite ze jsem mohla za tak kratkou dobu otehotnet?!
Tak to jo, tak to jsem tady snad ještě nečetla 😀 no a ty máš přítele a spala jsi s kolegou? Nevedeš si ms kalendář, ten by ti měl napovědět, rozdíl 4.4. a 10/11.4. je dost. Pokud aspon zhruba víš, kde míváš ovulaci. Jinak jedině test otcovství po narození 😉
@rosalindamelinda ovulaci bohužel nevím, tak jsem v háji🙂
@aninka221 Není lepší si myslet že je to prostě tvýho manžela?
@klokanka31 no nevím, myslím si že to pujde videt
@aninka221 Jeden z nich je černoch?😮
@klokanka31 to ne černý není 😂
@aninka221 Moje dcera je v obličeji ( bohužel pro chlapa 🤣) totální kopie mojí mámy. Navíc my oba tmavovlasý a ona blondýnka. 😃 Z manžela a mě má jen povahové rysy. Pokud nebude dítě fyzicky podobné příteli, tak bych si stejně nechala udělat test otcovství.
@michaela666 nojo co jineho zbyva
No a počkej, ty máš teda jenom partnera nebo manžela? Jako, pokud máš manžela a to dítě není jeho, tak je to pro něj teda mnohem horší. Protože automaticky bude podle našeho práv.řádu zapsán do RL dítěte manžel. Takže dítě může mít klidně třeba 10-20 potencionálních otců 😀 tj úplně jedno, můžeš udělat 50 testů otcovství a je to jedno, ten otec tam nebude moct být zapsaný...bude zapsán jen manžel 😝 nepřijde ti to k manželovi nefér?
@rosalindamelinda je to pritel
Tohle je skoro 50:50, o maličko větší šance vychází pro toho, s kým jsi byla 4.4., ale fakt těžko říct.
No ještě že, tak teď si aspoň můžeš vybrat. Šak na ty testy otcovství nemusejí jít oficiálně, můžeš je udělat anonymně poštou, stačí otestovat jen jednoho pot.otce. Najdeš si na netu společnost, která to dělá, oni ti zašlou testovací sadu - ty doma odebereš stěr z bukální sliznice (ústní stěna jako v kriminálkách) a dáš do pytlíčku. Jeden vzorek, druhý vzorek a pošleš to v bublinkové obálce zpátky, cena není moc - i kolem 3 tis. Výsledky ti pak pošlou poštou a budeš vědět.
@rosalindamelinda diky za odpovedi
@rosalindamelinda prosim te a jak bys jako udelala doma partnerovi ten ster ze sliznice, aby o tom nevedel? Protoze si myslim, ze neceho takovyho si chlap proste vsimne 😀
Je videt ze tu nejsi moc dlouho, protoze diskuze tohoto typu (cekam dite a nevim jiste ci je) uz tu byla mockrat 😅
@aninka221 No a s kym jsi teda mela styk toho 4., 10. a 11.? Vsechno s kolegou? A s pritelem kdy? A na tehotenstvi jsi prisla az ted, nebo kdy jsi mela pozitivni test?
@katule1990 test jsem si delat nemusela, byla jsem na krev tam to zjistili pak kontrola a gestacni vacek 🤷🏻♀️
@aninka221 A ten test z krve byl kdy a s jakym vysledkem (kolik HCG)? Podle toho by treba slo take lepe ovulaci odhadnout.
@mysh_me a nejsi slepá ty šťouralko, šťouravá??????????? psala jsem, že jednomu z těch potenciálních otců stačí udělat test! tvl ne asi...Samozřejmě, že ten, komu ten test bude dělat, o tom bude logicky vědět. Takže záleží, koho z nich si vybere, kolega jí klidně může otevřít pusu a poskytnout vzorek, nemusí se ničeho bát, anonymní test otcovství by na něj stejně nemohla hodit, to by u soudu neprošlo. Takže jak jsem psala, anonymní test otcovství, který se provede jednomu z nic, podle výsledků už pozná, který to je že. A jak jsem tu dlouho se nemusíš starat, já se o tebe taky nestarám, čus.
@katule1990 24.4 a hodnota byla asi 30-300
@aninka221 Tak z tohoto si myslim, ze to bude spis z toho styku z 10./11., kor jestli to byla ta nizsi hodnota. Ale teoreticky mohly spermie za 4. pockat treba do 8. a oplodnit vajicko az ten den, no. Osobne tipuju z tech udaju, co jsi napsala, otehotneni spis toho 10.
@katule1990 no tak to proberu s pani doktorkou, celou dobu me sledovala
@rosalindamelinda ja ti teda nevim, ale mam temer 100% dojem, ze test na DNA podleha prisne legislative - nelze ho provest anonymne, jelikoz musi byt podepsany informovany souhlas testovane osoby.
@aninka221 pokud je milenec smireny se svou roli a je ochoten se otestovat, tak bych s nim udelala prenatalni test DNA. Mas-li prachy nazbyt - je to darda 😅😅
https://www.dnacenter.cz/objednat-prenatalni-test
@rosalindamelinda jezis pardon, ja zapomnela, ze ty jsi ta *** ktery se nesmi odpovidat a neumis normalne diskutovat jako vsichni ostatni 🤦🏻♀️😅
K problemu autorky, myslim ze nema v umyslu nekomu z potencialnich otcu rikat, ze sama nevi s kym otehotnela, a proto mi tvoje reseni prislo nesmyslne. Nemuze udelat testy a ziskat jistotu, aniz by se k nevere priznala, a pokud bude chtit testovat kolegu, tak nikdy nevi jak ten se k moznosti, ze to je jeho, postavi…
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@aninka221 termin porodu 30.12