Dobrý den. S přítelem jsme měli orální sex a on mi při něm začal prstit (ještě před tím,než vyvrcholil). Chtěla bych se zeptat,zda je možné otěhotnění?
@lucinablackova a prvni cenu za trolling vyhrava... Tri, dva, jedna... Ano! Lucinablackova!
Gratulujeme, posilame diplom a poustime pisnicku.
😀
@sudylichozrout Rozhodně to nebylo myšleno jako troll. A i přestože vím,že by to teoreticky mělo být nemožné,ptala jsem se,jestli tu nějaká ta šance je...
@sudylichozrout jsem v porodnici, nervy na dratku, ale tohle me uplne odbouralo 😀 smeju se tu jak rejzak na schodech 😀
@biedronka10 🙂 Drzim palce, at vse dopadne dobre!
Šla jsem tuhle v obchodě okolo alkoholu, jsem opilá?
@sudylichozrout no uz to nejhorsi mame snad za sebou, jen bojujem s kojenim
Je to reálný .A modlila bych se ( pokud bydlíte v bytovce) aby orál neměli v ten samej čas i sousedi , páč to je pak prekerka ... Kdo je vlastně otec a kdo matka?
@odula asi myslela neposkvrnene poceti 🙂
@odula Přesně tak jak píše @sudylichozrout
@sudylichozrout o tom ale v bibli taky primo nic není😉 ale jo. Vím co myslíš. Ale musíš uznat že to jak to napsala @barumat vyznělo hodně legračně 😃
@odula tak co ty vis, treba existuje nejaka verze, kterou nam zatajili 🙂 A tam to je... 😀
@sudylichozrout 😱 mám dojem že takovou verzi bych stejně radši neviděla :D
@odula tyjo, taky jsem po přečtení první reakce přemýšlela, kde se v bibli píše o orálu a prstění 🙂
@barumat @sudylichozrout jelikož nám zrovna chvíli čas a tento dotaz i některé odpovědi mě zaujaly, tak vám děvčata povím sladké tajemství, ju? Neposkvrněné početí se totiž vůbec netýká toho, jakým způsobem Maria počala. Je to tak trochu chyták. Když někdo operuje s termíny, aniž by věděl jejich význam, tak to působí trošičku směšně, nic ve zlém 🙂 . Pěkný večer 🙂
@jajulin dekuji za info. To jsem nevedela, ja bibli totiz nikdy necetla... Mozna se do ni podivam. Jsou tam nejake obrazky?
Jéžišmarjá... Jedna vtipná poznámka a hned se slítnou šťourové 🙄
@sudylichozrout kdyz si poridis detskou (což bych pro začátek doporučovala:P) tak určitě ;)
@odula hehe, tak jo, to by mohlo byt tak akorat pro me 🙂 Hlavne, abych z toho pochopila, jak to s tim pocetim bylo 🙂
Jj, obrázková zjednodušená dětská bible pro začátek úplně stačí. Na trhu je několik desítek různých vydání. Ale s tím početím nevím, nevím 🙂. Záleží na tom, které početí máš na mysli, jestli neposkvrněné nebo Mariino panenské početí Ježíše. To jsou dvě úplně jiné věci a o tom prvním se v Bibli nedočteš vůbec nic 🙂))).
@sudylichozrout
@jajulin dobra, tak ja se na to kouknu 🙂
@jajulin Offtopic, ale připomněla jsi mi jeden restík, který mám k vyřešení. Chtěla bych pro dceru "něco jako dětskou bibli", v tom smyslu, že chci aby se seznámila s klasickými biblickými příběhy, ale nechci aby to byla nenápadná nalejvárna víry, protože jsme všichni ateisti. Chci, aby to znala jako pohádky a v rámci přehledu, ale aby jí to nezblblo. Pokud začne věřit o své vůli v době, kdy z toho už bude mít rozum, její věc, jen jí k tomu nechci nijak strkat. Neměla bys tip na něco takového, prosím?
@jajulin No asi tak nějak na ten přelom předškolní/školní věk, prostě bych to zařadila mezi ostatní pohádky. Mně jde o to, aby tam nebyly k tomu třeba nějaký doprovodný náboženský texty, modlitby, otázky který to dítě mají dovést k tomu, aby věřilo, atd. Proto mě spíš než bible napadly prostě ty příběhy (Noe a archa, stvoření světa, babylonská věž, David a Goliáš, atd.), ale nevím, jestli něco takového je, ty vypadáš, že celkem máš přehled. Tak moc díky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ne. I když v bibli by ses asi dočetla něco jiného.