Ahoj, sem 3 dpo podle toho co psali lékaři tak je možné cítit bolest v podbřišku.
A na to sem se chtěla zeptat. Mám bolest v podbřišku, zapáchající moč a migrénu celý den.
Při ovulaci takové problémy nemám.
Měli jsme nechráněný sex den před ovu i v den ovu.
Prsa jsou maličko citlivé.
Jen mě zajímá, jestli tu nějaká ženská měla podobné příznaky tak brzo a pak byla opravdu těhotná.
Nehlidam se tak furt, jen sem se nad tím zamyslela.
Děkuji
Je strašně brzo
Ahoj, tyhle příznaky jsem měla vždy, když jsem otěhotnět chtěla, když jsem opravdu těhotná byla, nepoznala jsem na sobě nic. Každopádně, dle mého názoru je na příznaky ještě hodně brzy. Těhotná být můžeš, to zjistíš nejlépe testem po vynechané MS.
Držím pěsti 😊
@barunkiss Ne nevsugerovávám. Na tohle sem se vás neptala
@jjasmina Na to sem se neptala. Bolest je nidace dámy 😉
@mzacikova Na to sem se neptala
Tak brzo jsem příznaky neměla nikdy.
Akorát, ze nidace probíhá až tak 6.-7. den po oplodnění. Dámo 😉
@rosa106 Pokud jste četla pořádně, spali jsme v plodných dnech spolu víckrát. Ale vám se spovidat nemusím. Další chytrolinka 🙂 Ptala sem se na úplně jinou věc
Fascinujici, jak nektere dokazou byt protivne, kdyz odpovedi nejsou dle jejich predstav.
Ty holky ti odpovídají na to,na co se ptáš. To není tom,že ony neumí číst,ale o tom,že buď neumíš číst ty,nebo nechceš slyšet jiný názor,než o jakém jsi přesvědčena.
Jinak k tvému dotazu. 3dpo je brzy na jakýkoliv příznak. Zapáchající moc je většinou příznakem buď počínajícího zánětu močových cest nebo užíváním nějakých léků,ale určitě ne těhotenství.
Slečno nebo paní, nemusíte být na každou, která vám zde odpověděla nepříjemná. 3dpo je brzo na příznaky... Dočtete se to i v každém článku na netu.
Bolest v podbřišku může být způsobeno doznívající ovulací, namozeni po sexu nebo pms... Je strašně moc možností a jestli čekáte odpověď ano jste těhotná, dojdete si k vědmě a nebo počkejte na test
Proc jste tak hnusna? Holky vam odpovidaji slusne a vy se chovate uplne desne. Tak si dal myslete, ze jste tehotna a kdyz nechcete slyset pravdive odpovedi neptejte se. Aneb dalsi Covidovy troll😂🙈😂
Migrénu a zapáchající moc budeš mít z toho, že málo piješ. Kdejaké píchnutí není známkou těhotenství. Jasně, že těhotná být můžeš, když s někým spíš bez ochrany, ale teď je to jen věštěni.
Ano, jsi těhotná, a proto cítíš bolest v podbřišku, zapacha ti moč a máš celý den migrénu. Spokojená s odpovědí? To jsi chtěla slyšet, ne? 😊
@brambora28 dobře ty 😃 a teď tě ukamenuje, protože nakoupí vybavicku a ve finále tehu nebude 😃
@klchudik tak jako na takovej dotaz a takový vyjadřování a odpovědi ostatním, se nedá nic jinyho napsat.. 🤦♀️
@brambora28 vždyť jo, je to v pořádku 😃 já se jen bavím
Bolest v podbřišku z nidace???? Tak to bych chtěla videt, co budeš dělat, az jednou opravdu těhotná budeš. 3 dny po ovulaci je embryo sotva na cestě do delohy. Takze muze nidovat tak maximálně ve vejcocodu a to fakt nechceš 🙈🙈🙈🙈
A na co ses jako ptala? 🤣 jestli můžeš být těhotná. Odpověděla jsem ti, tak se klidni, každá jsme ti tady odpověděla normálně NA TYPU OTÁZKU
Ahoj, hele samozřejmě, že fyzicky není možné pociťovat příznaky těhotenství dřív než dojde k uhnízdění, ale já jsem třeba "příznaky" cítila hned po ovulaci (podle testů a BT vím přesně kdy byla), píchání v podbřišku a velmi citlivé bradavky a to jsem nikdy předtím nepociťovala, pak se přidala celkově silná bolest prsou a to už jsem pak měla slabou čárku na testu 😉....nicméně tak či tak je vcelku jedno jestli příznaky máš nebo ne a je zbytečné nad tím polemizovat, protože za pár dní se odpověď dozvíš 😊 přeji hodně štěstí🍀
Ach bože... 😀
Proč myslíte, že ten dotaz je napsán anonymně? Aby na Vás dáma mohla být nepříjemná 😀 Co kdyby Vás náhodou jindy doopravdy potřebovala? To pak bude jak milius. Takovým trubkám je zbytečné na něco odpovídat...
Sem si sednu. V TV kulový 😂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To je nesmysl. To ještě není vajíčko ani uhnízděný