Zdravím, lékař mi dnes doporučil zakoupit nějaké doplňky, které mají obsah alespoň 100µg jódu denně. Máte s něčím konkrétním zkušenosti? Děkuji předem.
Klidně ten Femibion - existuje varianta s jódem i bez jódu, tak je potřeba v lékárně říct, kterou chceš.
Také mi byl doporučen jód a dostávám to na předpis - jodid... Nejsem zastánce, ani moji lékaři, za propagované "směsi", které jsou předražené...
moc všem děkuji 🙂 Pan doktor mi recept nedal, že prý se dá koupit bez receptu. Koukala jsem na web lékárny a něco tam mají s obsahem pouze jodu , tak zkusím přednostně sehnat to. Díky holky 🙂
Brala jsem Femibion a pak si kupovala Vincentku. Je teda hnusná, ale má potřebné minerály.
@majena39 Mně teda po Femibionu bylo špatně a stejně jako @jiss mi endokrinolog u dcery doporučil Jodikal, který jsem jedla v těhotenství a pak i po celou dobu kojení a jak jsem byla na to zvyklá, tak jsem pokračovala nějakou dobu i po konci kojení. Ale teda taky se léčím už hodně dlouho se štítnou žlázou, takže jsem byla v těhotenství a po porodu na kontrolách na endokrinologii častěji.
Kelp od Walmarku na doporučení endokrinologa.
Jen nebuďte po porodu překvapená, že budou možná chtít miminku opakovat patičkový test, pokud v porodnici řeknete, že jste jodid užívala.
Jodid mám od Dr, ale má dlouhodobý výpadek, místo něj užívám jodikal.
Já mám předepsaný Jodid 2x ráno. 🙃
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Brala jsem (a při kojení pořád beru) Femibion, je tam mezi jinými i jód.