Holky, jaký máte názor na jmeno Vivien? Líbí se vam pro holcicku? 🙂
@deliba A není podstatné, jestli se líbí Tobě/vám? Mě jméno evokuje buď fenku mojí kámošky (podle Vivien Westfood) anebo si představím právě nějakou brutální manažerku, jak rozdává příkazy a má bezchybný outfit, dokonalé zuby, zářící vlasy a kostýmek dražší než je moje mzda... Ale to je můj názor. Podstaté je, že se líbí vám.
Na me uz je moc "cizi"
@deliba kraaasne jméno ,taky jsem ho chtěla dát, ale manžel nechtěl a pak jsem navrhla Lilien ,taky neprošla ,nakonec máme klasické jméno. Pro manžela to bylo až moc neobvyklé, ale mě se strašně líbí a zní to měkce a zkrátka Vivi taky super.
@gruyerre mě se také vůbec nelíbí. Ale to je každého věc,přesně jak píšeš 😊
Hlavní je jestli se líbí vám a jestli sedí k příjmení
Mne se líbí moc 👍
Ano, je to krásné jméno.
Líbí se mi moc. Spíš aby se to hodilo k příjmení, jinak je to krásné jméno.
Líbí 👍🏻
Jmeno je to krasny, ale u tech holek je to vzdycky riziko, koho si vezme. A umim si predstavit, jak by mi cukaly koutky, kdyby se mi predstavovala Vivian Bartipanova😀
Ne. 😄 Máme jednu ve školce, vždycky přemýšlím, jak se jí říká. Vivo, Vivino, Vivienko? Evokuje mi to čivavu v růžovém svetříku. 🤣
U nás ho ma jedná holka ve škole a říkají ji Vivi nebo Vivienka.Hodi se to k ní a mne se to jméno líbí.
@prejeta_zaba čivava je ještě dobrá. Mně to evokuje něco horšího. 🙈😂
Já si hned vybavím Julii Roberts v Pretty Woman. 🙂 Na mě je to moc cizí, ale záleží co se líbí vám.
Tak důležité je, jak se líbí vám. Vivien ve mě evokuje ženu pochybých mravů. Podle pretty woman. Ale teď se s nimi roztrh pytel, jak jednu dobu frčela Natálie, tak teď je to Vivien. Ve školce ve třídě máme dvě a říká se jim Vivi, Vivko, Vivino.
@kelerub No, to osloveni svádí i mě k záměně písmen a to to normálně nemám tendence dělat. 😅
Samotné jméno je v pohodě, ale ty kombinace cizích jmen a českých příjmení, to je katastrofa - např. Vivien Kropáčková, nebo kdysi tady byl Kevin Čihák atd. Chudák dítě. Pokud to ladí s cizím příjmením, ok.
Hezké jméno, bývají tu horší😉
Holky, dekuju za nazory 🙂! Jeste se nam libi Melanie/Melani.. Tak nevim, které zvolit 🤔😀 Je to pro mne těžké rozhodnutí..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jednu dobu jsem nad tímto jménem uvažovala..Máme totiž Lilien a kdybychom měli druhou holku, tak by to byla právě Vivien, ale máme další dva kluky a konečná. Tak už nic :D za mě jméno krásné, něžné, neobvyklé